.

.

4/28/2012

In the evening

Näissä maisemissa vietettiin eräs lämmin ilta. Samaa rantaviivaa, kuin päiväkuvissa aiemmin nähty, iltaisin se vain on romanttisempi ja tunnelmallisempi ;)
Tuolta muuten näkee tähdetkin taivaalta, yleensä Istanbulissa ei niitä näe koska kaupunki on liiankin hyvin valaistu. Ja tuolla kuulee aaltojen liikkeet, seikka joka on aika mystisen miellyttävä; meri on tumma, aaltoja ei juurikaan näe, ainoastaan kuulee. Laivat liikennöivät edes takaisin kauempana, majakat loistavat merelle päin. Ellei ota huomioon sitä tosiseikkaa, että yleensä tuo alue on hyvin kansoitettua, on siellä rauhalliset oltavat iltaisin. Meren äänet + tähtitaivas.. pakahduttavan upean tunnelmallista ja niin rentouttavaa, ettei mikään tässä maailmassa ole <3

2 kommenttia:

  1. Meidän parvekkeelta näkee. Siis ne tähdet. Mutta me asutaankin täällä kaupungin laitapuolella. Aaltoja ei kuule. Se on se ääni, johon mielläni nukahtaisin ja heräisin.

    VastaaPoista
  2. Parveke ja sieltä avautuva merinäköala olisi varmasti parasta mitä tiedän.. :) aamuisin lintujen äänet ovat ihania, iltaisin taasen heinäsirkat (tai mitkä ne ikinä ovatkaan, jotka samaa ääntä tuottavat täällä).

    VastaaPoista