.

.

3/10/2012

Bäk tu te ruuts.

Eilen tuli vihdoista viimein käytyä parturissa! Kyllä siinä menikin tovi, ennen kuin päätin mitä tukkakasalle tehdään. Pitkä tukka on muuten ihan kiva, mutta meikäläisen tapauksessa se tarkoittaa kaksihaaraisia, kuivuneita latvoja, huonokuntoisia hiuksia, elotonta takkukasaa, ja mitä vielä. Pitkä tukka saattaa olla kaunis, mutta se on raskas ja painava, sen pesussa menee oma aikansa ja takkujen selvittämisessä vierähtää koko ilta. Loppujen lopuksi pitkä tukka ei taida enää olla minun heiniä, ja koska halusin hiuksista taas ryhdikkäämmät ja eloisat - keveydestä puhumattakaan, printtasin kuvan joka toimi inspiraation lähteenä ja pyysin O:ta varaamaan parturiajan työpaikkansa lähettyvillä olevalle parturille.

Inspiraatio-kuva:

Lopputulos: (eilen illalla)
(tänään aamulla)

Lähes täydellinen midi-mittainen polkka, jossa etuosa on pidempi ja niskasta lyhyempi! :) "Lähes" täydellinen siksi, että tämä kuitenkin nyt (kun lakan vaikutus on hävinnyt yön ja ulkona tepastelun jälkeen) näyttää hieman liian A-linjalta, joka ei ole se kaikkein toivottavin kasvojen muodolleni, mutta sou not.. Tukka on taas eloisa ja ihanan kevyt ja ilmava. Ja tuntuu siltä kuin minulle olisi siunaantunut yhtäkkiä lisää paksuutta hiuksiin, mistä tietenkin saa kiittää hyvää leikkausta :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis tukka, Elisa:). Minä olen niin jumahtanut tähän pitkään tukkaani, koska sen saa sitaistua kiinni. En osaa föönata, kihartaa enkä tehdä mitään muutakaan, joten malliin leikattu ei käy. Enkä muuten käy koskaan kampaamolla. Tai en nyt sano en koskaan, mutta äärimmäisen harvoin. Ja sen kyllä huomaa:).

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! :) lyhyeen tukkaan taasen on helppoa jumahtaa, kun ei jaksa väkerrellä ponnareita/lettejä/pinnejä yms pää täyteen että se pysyisi koossa. Lyhempi kuivuu nopeasti, sen saa muotoonsa helposti (en föönaa kovinkaan usein) ja siitä saa eri näköisen nopeasti. Helppohoitoinen ehdottomasti, eikä näytä enää kuolleelta eläimeltä niskassa :D

  VastaaPoista
 3. Mä kans taistelen tän mun "niskaeläimen" kanssa... Nytkin istun lämpörullat päässä ja iloitsen lopputuloksesta, joka kestää max. 2h.. Tarttis varmaan tehdä jotain :)

  Hyvältä näyttää sun tukka!!

  VastaaPoista
 4. Hyvä malli ! Itse olen miettinyt tuota samaa,mutten vielä ole uskaltanut leikata.Hiukseni on harteille ja niissä,kun liukkaat ovat,on laittamista juu.Saa tupeerata juuresta ja käyttää lakkaa.Kova homma.Väriä olisi hiukset vailla,josko sitten jotain uutta myös.. Mitäs miehsi tykkäsi?

  VastaaPoista
 5. Heidi, joo kun sen niskaeläimen laittaa nätiksi niin kyllähän sillä sitten kehtaa ihmisten ilmoille lähteä ;)
  Sanush, ukkokultani on ollut aina sitä mieltä, että mikä tahansa hiusmalli on ikinä ollutkaan, se on aina näyttänyt hyvältä. Hän on kuitenkin nyt nähnyt minut erittäin lyhyttukkaisena brunettena ja blondina, sekä pitkätukkaisena blondina. Tämän jälkeen totesi että hyvältä näyttää tämäkin malli.

  VastaaPoista
 6. Uusi hiusmallisi on tyylikäs, tykkään! Itsekin tässä pähkäilen, mitä tehdä pehkolleni. Muutama päivä sitten leikkautin kaksihaaraiset pois, mutta pituutta on silti paljon. En osaa päättää haluako olla vielä pitkähiuksinen vai joko olisi aika muuttua lyhyttukaksi. Onneksi ei ole kiire päättää :)

  VastaaPoista
 7. Elegia, kiitos. Eipä noilla hiusasioilla olekaan kiire, mikäs siinä kasvattaessa :) Minäkin odottelin vuoden (köhhh..) ennen kuin pätkäisin :D

  VastaaPoista