.

.

2/28/2012

Kävelyreitti

Upeat kelit saivat meidät hilaamaan luumme ulos viime sunnunatina ja nauttimaan ensimmäisestä lämpimästä kevätsäästä. Emmekä olleet ainoat ;)
Oli niin aurinkoinen päivä, että edes horisontti ei erottunut paljaallakaan silmällä, saatika kameralla.. Rantaviivalla on aika nättejä kerrostaloja, joiden parvekkeista on varmasti upeat näkymät :) (ja varmasti on hintaakin noissa asunnoissa) Tämäkin alue näyttää paremmalta kun kevät etenee ja vihreä väri lisääntyy..


 (oli siellä muitakin kävelijöitä liikkeellä ;)
 Sitten vielä paikallista urheilumuotia - O. poseeraa:
 .. ja blogin pitäjä näyttää parhaat puolensa:


En kyllä vaihtaisi Modaa mihinkään muuhun asuinalueeseen. Meillä on loistavat urheilupaikat (puisto ja rannikkoalue), ostosmahdollisuudet ja illanviettopaikat lähellä asuntoamme, n. kilsan-parin säteellä kaikki. Ah, I've achieved my inner peace here ;)   (yea, it really shows on my self-portrait..)

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa oikein mukavalta paikalta ulkoilla ja varmasti myös asua! Itsekin tykkään, että on kaupungin palvelut ja helppous liki, mutta myös liikuntaa pitää voida harrastaa muualla kuin autoteillä :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain, täältä löytyy rauhallisia paikkoja ja sitten sitä tyypillistä turkkilaista ruuhkavilinää (jos siitä siis nauttii) :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia jälleen! Mukavia ulkoilureittejä varmasti :)

    VastaaPoista