.

.

1/08/2012

AleAle

Hyvään viikonloppuun kuuluu.
..12 tunnin yöunet.
.. aamiaisten nauttimista kaikessa hartaudessa.
.. sitä tunnetta ettei tarvitse tehdä yhtään mitään.

.. ja tietenkin shoppailua ;)

Vuodenvaihteesta asti (vai olisiko jo peräti jouluviikonlopusta) on kaupoissa ollut sellaiset kuhinat, että oksat pois. On siis alennusmyynnit. Alussa vain kävin kurkkimassa, mutta en kestänyt sitä akkalaumaa, joka hönkii päälle ja riipii viimeisetkin rievut ennenkuin itse pääsee katsastamaan tarjonnan. Mutta nyt urheana uskaltauduin, kun en ollut taas aikoihin ostanut mitään, en siis ainakaan kahteen kuukauteen. Kohteina Mango ja Koton.

Olen käyttänyt tasan yksiä housuja n. kuukauden ajan. Ehkä siis sitä ei sitten ihminen tarvitse kuin ne yhdet housut? No, ostin anyway erittäin mukavat ja lämpimän tuntuiset housut talven ajaksi..
  
Kesää saa tosin odotella vielä jokusen aikaa, mutta kauluksellisille t-paidoille on aina käyttöä. Varsinkin näteille sellaisille :) (ja meneväthän ne neuleiden alla)

Harmaata neuletakkia (sellasta täydellistä, tiedättehän) olen etsinyt jo jonkun aikaa. No, tämä ei ole se neuletakki, mutta liippaa aika läheltä. Myös pidemmät t-paidat tuli ostettua, perusmusta ja valkoinen.


Talvisen vaatekaapin sisältö.. väreinä musta, harmaa ja valkoinen ja muutama väriläiskä.Ja meitsi tykkää.

Ei voi kuin ihmetellä kuinka paljon alkuperäisistä hinnoista on alennusta. Siis okei, jos alkuperäinen hinta on 85 liiraa (housut) ja nyt niitä saa kahdellakympillä, niin täytyy sanoa että on aika paljon ilmaa hinnassa, kun kerran voivat myydä neljäsosan hinnalla ja silti saada vielä tuottoa. En ymmärrä kuka maksaisi 85 liiraa housuista, ellei sitten ole tuohta taskut täynnä. 
T-paita oli nyt tuon 16.90 liiraa ja neule 19.99. T-paidoista makson kympin per kipale. Siis käsittämättömät alet! :)

1 kommentti:

  1. En jaksa yleensä aleryysistä, mutta kun oli puserovajausta, niin penkomaan menin minäkin. Neljä puseroa löysin, ja kaikki puoleen hintaan.
    Noissa hinnoissa todellakin täytyy olla paljon ilmaa. Takkien suhteen minulla on käynyt viime vuosina onni. Olen saanut kolme 100.00 (EUR) takkia puoleen hintaan. En enää suostu maksamaan mistään vaatteista täytä hintaa, vaan odotan alennusmyyntejä, vaikka niitä ihan oikeasti ihoankin.
    Hyviä ostoksia olet tehnyt.

    VastaaPoista