.

.

12/31/2011

Pistetään pakettiin

Vuosi takana, uusi edessä. Summa summarum, mitä tuli tehtyä..
Tänä vuonna olen..

- Aloittanut uudelleen kutomisen, vuosien tauon jälkeen, ja siitähän kehkeytyi ihan siedettävä harrastus
- Ostanut blenderin ja olen nauttinut n. 360 aamuna smoothien aamupalaksi. Lähes yhtä usein syön munakkaan, eri tavoin valmistettuna. Enkä ole vieläkään kyllästynyt.
- Opetellut hieman öljyvärien alkeita, vaikeusasteikko aika korkea.
- Ostanut julmetun kasan kirjoja (kahdelta vuodelta 20 kirjaa) ja olen lukenut jokaisen ainakin kolmesti. Tarvitsen jo uusia.
- Kokenut yhden elämäni vähälumisimmista vuosista ikinä.
- Karppaillut aika ansiokkaasti, tosin jos jotakin hyvin epäkarppia on mieleni tehnyt niin olen sen myös suonut. Muuten se on ollut ihan mainio ruokavalion muutos, pysyväkin mahdollisesti, kun ei liian kurinalainen ole. (meikäläinen on nautiskelija, nääs)
- Elänyt täysillä Euroviisu-huumassa, kuten joka vuosi ;)
- Itkenyt silmäni turvoksiin Suomen voittaessa MM-kultaa :') (ja vieläkin tulee harva se päivä katseltua tuubista tunnelmavideoita, täytyy varmaan hankkia se maailmankuulu elämä tähän väliin ;)
- Käynyt CELTA-kurssin, joka osoittautui yhdeksi opettavaisimmista ja ikimuistoisimmista kursseista ikinä.
- Juhlinut kaksia häitä ja yksiä kihlajaisia
- Syönyt useasti ulkona, ja nauttinut ihanan lämpimistä kesäpäivistä meren rantaviivoilla.
- Mennyt kihloihin viime kesäkuussa.
- Muuttanut elämäni ensimmäistä kertaa yhteen miehen kanssa. Se on ollut aika pitkälle juuri sitä mitä halusinkin: rauhaa, omaa tilaa ja enemmän aikaa yhdessä.
- Nauttinut varsinkin kesäaikana uudesta asunnostamme, puutarhan kanssa se on täysi kymppi. Eikä tietenkään sovi unohtaa loistavaa sijaintia. Tosin uuden  kämpän mukana tulee myös aina omat kommervenkkinsä..
- Viettänyt Turkin itsenäisyyspäivää komeasti maittavalla illallisella kahden perheen kesken.
- Opetellut leipomaan kaikkea kivaa uuden uunin innoittamana. Kehtaan väittää tekeväni erinomaisen hyvää suklaakakkua ;)
- Viettänyt joulua mukavassa seurassa, syöden elämäni toista kertaa ruokaa joka ei ole perinteistä jouluruokaa nähnytkään ;) Tänä vuonna ei myöskään ollut joulukuusta, mutta lahjoja oli muutama ja ne olivat mieluisia.

Vuoden vaihtumisen tulen viettämään flunssassa, vielä (18.21) epätietoisena siitä jaksanko raahautua erään tuttavan luokse vai jäädäkö kotiin peiton alle olotilaa parantelemaan. Oli miten oli, vuosi vaihtuu joka tapauksessa ja lupauksia ei tehdä :)

Hauskaa Uutta Vuotta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Sitä samaa sinulle. Täällä on mukava käydä lukemassa kuulumisiasi. Minulta on kyllä jäänyt väliin (vai oletko siitä täällä kirjoittanut), että olet mennyt kihloihin...hieman viivellä: onnea!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain, en siitä kirjoittanut ellei sitten ole osannut lukea rivien välistä ;) mutta se vaatisi aika haukan katsetta, tosin. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvaa uutta vuotta Mersinista :)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa Uutta Vuotta myös sinne... Ja onnittelut kihlauksesta (Tässä kohtaa pakko lähtee lukemaan sun viime kesäajan postauksia) :)

  VastaaPoista