.

.

12/02/2011

Joulu tulla jolkottaa

..tai siis täällähän se on se Uusi Vuosi, jota odotetaan, mutta kyllä tämän Kadiköyssä sijaitsevan erään pikkuputiikin koristeet ovat meikäläisen silmissä täydellisiä joulukoristeita :)












Jouluinen tilpehööri-kauppa siis. Ei taideta kuitenkaan ostaa kovinkaan montaa uutta koristetta, kun kerran viimevuotiset ovat anoppilassa, jotka varmasti käymme jossain vaiheessa kotiimme hakemaan. Olisihan se muovikuusikin hauska saada ängettyä tänne pieneen kämppäämme, se selviää sitten.. :)

4 kommenttia:

 1. Hellou! Ihanan paljon kuvamateriaalia sinun blogissasi. Iloa silmälle :) Tuli ihan kamala ikävä Istanbuliin kun löysin blogisi. Asuin siellä itse melkein puoli vuotta ollessani au-pairina vuonna 2009. Asuimme Aasian puolella, ihan korkeimman mäen huipulla =) Kadiköy oli yksi suosikkisatamani. Ah. Sinne kaipaa aina kun kerran käy.

  Mitä sinä teet Istanbulissa? Mukavaa talvenalkua ja joulunaikaa!

  VastaaPoista
 2. Ainakin on vara mistä valita! Meillä muovikuusi pystyssä, mutta luultavasti vaihdan sen lähempänä joulua oikeaan. Tiedän, hölmöläisen hommaa.

  VastaaPoista
 3. Maama: kyllä minullakin olisi tänne ikävä jos tietäisin Kadiköystä mutta en voisi jäädä asumaan.. ;) ja mikäs täällä asuessa, leppoisaa kuin heinänluonti.
  Vihreätniityt: no ne on ne varisevat neulaset jotka kiristävät hermoja oikean kuusen kanssa, eipä siinä muuta hölmöä mielestäni ole :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat nuo koristeet.Mina en ole viela kerennyt kayda taalla tutkailemassa,mita olisi tarjolla.

  VastaaPoista