.

.

11/28/2011

Hafta sonunda (Viikonloppuna)

Viikonlopun saldo:

Perjantai-iltana kannoin selkä vääränä kassillisen viikonloppuruokia kotiin. Migroksen pussista löytyi mm. vihanneksia jos jonkinlaista sorttia, päärynöitä (!!), mineraalivettä, herkkusieniä, juustoa, turkkilaista jugurttia. Ilta menikin kokkaillessa, kutoessa, ja ihan vain r e l a t e s s a . . . .


Lauantaina siivosin kuin heikkopäinen kämpän lattiasta kattoon (no lähes!) ja myöhäisiltaa varten siepattiin Jenni mukaamme bar streetin vilinään. Hera:ssa oli riehakas turkkilainen ilta, joten livistimme sieltä nopeasti Kargaan, jossa takkatuli lämmitti mukavasti..Sunnuntaina O. päätti, että piano kuulostaa paremmalta kun sen avaa..Mitäpä siihen sitten sanomaan. Mies meni myöhemmin vielä pianotunnille, josta maksaa naurettavat 220 liiraa kuukaudessa. Siitäpä saisi hyvän liksan jos itsekin toimisi vasta-alkajille opettajana. Edelleen vahvasti harkinnassa.

Minä ihastelin kasvanutta huivikokoelmaani. Syksyn pimetessä tuli ostettua yksi jos toinenkin uusi huivi varastoon, enkä yhdestäkään maksanut yli 10 liiraa..
Kokkailin sunnuntai-iltana viikon viimeisen illallisen.

Herkkusieniä paistinpannulle..
 Löysin muutaman jääkaappiin unohduneen nakin, päätin paistella nekin samalla.

Samalla kun pannulla porisee, kehittelin nopean salaatin jääkaapin uumenista..
 ..ja jaoin sen kristillisesti kahdelle lautaselle.


Lopuksi hukutan sienet ja nakit mausteineen juustoraasteen alle..

Hieman valkoista juustoa salaattiin ja majoneesia makua antamaan.
 Sienet lautaselle, jako kahtia, ja pöperö on valmista! Afiyet olsun!
Tuollainen salaatti on aika näyttävä ja maukas, joten teenkin sen joka ikinen päivä niinä päivinä kun kokkailen ruokaa illalliseksi. Eli ei ole lavastettu kuva blogia varten, eikä pelkkä viikonlopun-kunniaksi-väkerretty taideteos. Eikä tuollaisen tekemiseen menekään kuin vain 10 min, riippuen mitä vihanneksia joukkoon silppuaa. Salaatit ovat kyllä ihanaa ruokaa, voisin elää pelkillä salaateilla ja lisäillä vain proteiinien ja rasvojen lähteitä nälän mukaan (juustoja, pähkinöitä, tonnikalaa, kanamunia yms).

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Täällä on kylmä kuin pohjois-antarktikalla.. (no joo, vielä plussan puolella kuiteskin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti