.

.

10/09/2011

Lämmikettä

Tuli viimeaikoina oltua taas ahkera ja valmistauduttua syksyn ja talven tuloon. Enää ei ole, mielestäni, t-paita kelit täällä päin maata, mutta eipä tuo elohopea vielä kovin kauas +20:stä ole laskenutkaan.. Tuntuu vain kylmältä ja kalsealta, kun helteisen kesän jäljiltä tuleekin "viileämmät" kelit. Kesävaatteet ovat säilötty ja syksyvaatteet otettu esiin. Onneksi pyykkiä voi vielä kuivattaa pihalla! :D

Ilman kaulahuivia en ole enää pihalle mennyt ja takkiakin on tullut kanniskeltua mukana, viileämmän ilman varalta. On oltua nääs syysflunssassa (kuten joka ikinen vuosi..) kolme kaunista päivää, eikä siten ulkoileminen ilman asianmukaista vaatetusta ole ollenkaan poikaa. Onneksi nyt tuntuu taas normaalilta tämä olotila.

On tullut väkerrettyä jotakin "pientä", iltojen iloksi...

Isohko "mummoneliö"kaulahuivi.
Mummoneliö-kaulahuivi, pitkänmallinen:
Pitkät sukat (viimeinen kerta kun niitäkin teen).. :
ja tietysti säärystimet:

Hoh, kyllä mun taas kelpaa :)

5 kommenttia:

 1. Moikka,
  bongasin just vasta sun blogin (kaverin kautta). Oon ite Istanbulissa vaihdossa, tosin tammikuuhun asti vaan. Kauanko oot asunu täällä ja missä päin asut? :)

  VastaaPoista
 2. Oletpas ollut ahkerana.
  Eilen viela kavin taalla kaupassa hihattomalla mekolla,mutta tanaan on sadepaiva ja lamminta +22,mutta kylmalta tuntuu ilma.
  Ja sukkia on taytynyt pitaa jo sisalla jalassa aamuisin ja iltaisin,kun laattalattia on kylma.Pienta flunssanpoikasta taallakin ollut.Se tulee heti,jos ei ole sukat jalassa.Muuten ei minulle kylmenevasta ilmasta flunssaa tule.

  VastaaPoista
 3. Sateenkaari: minä voin vakuuttaa, että otin käyttöön kaikki mahdolliset varokeinot, jotta EN saisi flunssaa: aloin syömään multivitamiineja (purkista), tsekkasin hieman ruokavaliota ja jatkuvasti syömmekin hyvin orgaanisesti, kun kerran itse kokkailen kaiken alusta loppuun asti (eihän täällä edes eineksiä mistään löytyisikään), olen käyttänyt villasukkia kotona jo pitkään, säärystimiäkin, kaulahuiveja jne jne.. Ja silti se flunssa iski! Ei mene tasan nallekarkit, ei.. :)

  jennny: täällä on tullut asusteltua puolitoista vuotta, ja Aasian puolella kaupunkia asun, Kadiköyssä.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Meillä flunssa ei onneksi ole vielä vieraillut. Pysyisikin poissa.

  Olen tosi iloinen ilmojen viilenemisestä. Iltaisin kaivan villasukkia esiin, mutta ilman täkkiä nukutaan vieläkin. Sade tekee mielen iloikseksi ja helpottaa parvekekukkien kanssa.

  Sinä jaksat olla ahkera puikkojen ja virkkuukoukun kanssa. Minä vain suunnittelen. Ostatko muuten langat täältä ja oletko niihin tyytyväinen?

  VastaaPoista
 5. Mine: ostelen noita lankoja ihan täältä lähistöltä, Kadiköyn "pääkadun" varrelta löytyy ainakin yksi iso lankakauppa, eräästä ostarista. Olen kyllä huomannut niitä muuallakin myynnissä. Ja ihan hyviähä nne on, Kartopu on langan merkki, ja ne on oikeastaan 100% akryyliä, ei villaa, mutta .. noh.. "villasukkia" niistä silti teen ;)

  VastaaPoista