.

.

9/13/2011

Retro, mutta ei reteeMaailman ikävin kotityö, potenssiin tuhat. En pidä, mutta pakko se on tehdä. Ja oli siis ostettava sekä ütü (silitysrauta) että ütü masası (silityslauta), kun kerran emme niitäkään vielä omistaneet. En siis muuten tuolla mitään tekisi, en ole harrastanut silittämistä vuosiin (ryppyisimmät vaatteet henkariin kuivumisen jälkeen ja parissa päivässä ne siliää, sillä aikaa voi vetää tavan t-paitoja päälle eikä kukaan huomaa mitään), mutta .. ehkä sitten olen tulossa vanhaksi, kun totesin että tarvitsemme silitystarvikkeet, että kehtaa lähteä kotoa pihalle. Rypyt ei kiinnosta :) Mutta ei kyllä silityskään!.. mutta kuten vanha sanonta menee:

"A woman gotta do what a woman gotta do."

Plussaa tosin kivasta kuosista, kaiken sen hikisyyden keskellä on kivempi tuijottaa värejä ja kukkasia kuin yksiväristä kangasta. Ja hinnasta saimme 15 liiraa alennuksella, kun käskin O:n kysymään myyntihintaa, se kun ei ole aina sama kuin hintalapun numero. Ja alennus tulee yleensä jos maksaa nakit, eli käteisellä. Ja väri on pirtee ja kiva pidin tuolle johdolle, johon saa vielä jatkojohdonkin vedettyä ja hyvin mahtuu keittiöönkin.....

..luoja, minusta on tullut vanha.

;)

5 kommenttia:

 1. Graah.
  Meillä on samat tuotteet ostoslistalla :(

  Filippo on nyt käyny kohta 3 vuotta toimistolla töissä, silittämättömissä kauluspaidoissa. Auts.

  VastaaPoista
 2. Heh, ei ihme toisaalta että tämän ostamista lykkää ja lykkää.. varsinkaan jos silittämisestä ei pidä sitten ollenkaan ;)

  VastaaPoista
 3. Homma,mista en minakaan tykkaa sitten yhtaan.Eipa ole paljoakaan ollut silittamista,kyn mies ei ole kotona.Mutta kunhan palaa,niin silittaminen alkaa,ja on lahes jokapaivaista.

  VastaaPoista
 4. Hei Elisa! Terveiset täältä kesäisestä suurkaupungista. Olemme palaneet kotiin ja hyrisen mielihyvästä. Onneani varjostaa vain himalajankorkuinen pyykkivuori. Kuuden ihmisen matkapyykki on pesty ja odottaa silittäjäänsä. Samoin lähtöämme edeltänyt lakanapyykki. Ja tämä allekirjoittanut on neuroottinen silittäjä, joka silittää kaiken alushousuja lukuunottamatta. Ei siksi, että pitäisi silittämisestä, vaan siksi että rakastaa viivasuoria vaatteita ja lakanoita kaapissa. Vanheninkin taas vuodella, mutta silitysneuroosi ei johdu siitä. Se tuli synnynnäisenä, eikä katoa vaikka toivoisi. Sileää syksyä:).

  VastaaPoista
 5. Enpä minä vanhenemista murehdikaan, vaan sitä ajatusta että silittämistä riittää koko l o p p u e l ä m ä n päivät.. :D

  VastaaPoista