.

.

8/19/2011

Yoğurtçu Parkı

Kadıköyn hyvänä puolena on alueelliset eroavaisuudet. Siinä missä muutaman sadan metrin päässä on ruuhkainen ostoskatu, jota minä "pääkaduksi" kutsun, toiseen ilmansuuntaan kuljettaessa tulee vastaan iso puistoalue, joka kulkee nimellä Yoğurtçu Parkı. Puisto onkin lähellä isoja katuja, se on melkoisen suosittu, varsinkin viikonloppuisin, ja lähettyvillä sijaitsee Fenerbahçen stadion (ja voitte varmasti uskoa sen metelin joka sieltä kantautuu, kun matsi on alkamassa). Rauhan tyyssijasta ei voi siis puhua, mutta arkipäivisin siellä on melko tyhjää ja hiljaisempaa.


Siinä missä puiston toisella puolen on ruuhkaisia katuja, löytyy toiselta puolen pieni kanava ja sen varrelta monenlaisia paatteja.

:)

Puistoalueen loppuessa päätimme jatkaa matkaa eteenpäin, sillä näimme kansalaisia kulkevan kanavan vierustaa pitkin jonnekin.

Hiekkatie muuttui pitkän kävelymatkan jälkeen asfaltiksi ja samalla hoksasimme minne reittimme veisi..

.. eli saavuimme jälleen rannikkoalueelle, jossa ennenkin olemme tepastelleet :)

Uusia seikkailuja odotellessa.

3 kommenttia:

 1. Kylla teilla on ihanat kavelypaikat.Ei uskoisi,etta asutte İstanbulissa.

  VastaaPoista
 2. nimimerkillä olin tuolla tänään, eli etsin kavereita, ja kyllä vitutti... käveltiin koko rantaviiva n.2-3km vain todetaksemme ttä mentiin ohi. oikeesti.... 45min kävelyä, oli hauskaa. tosi. ensi kerralla joku kuolee varmastai - ellei koordinaatio parannu!

  VastaaPoista
 3. Sateenkaari: juuh, ollaan kaukana siitä suuren kaupungin sykkeestä (ja ruuhkasta) ja täällä ollessa tuntuukin kuin asuisi pienessä ja kauniissa kylässä :)

  jenni, no seuraavalla kerralla sitten kartta käteen niin ei käy samalla tavalla ;)

  VastaaPoista