.

.

8/14/2011

Viktor Levi

Pitkän odotuksen jälkeen kävimme vihdoin syömässä Viktor Levi:ssä, joka sijaitsee

(..kuka arvaa?..)

Kadıköyssä! :)

Ja kah, jälleen ei tarvinnut pitkälle kävellä kun jo seisoimme ravintolan ulkopuolella. Tästä olimme kuulleet pelkkää hyvää, heidän juustojaan ja talon viiniä oli kehuttu ja meitä nälätti jo pelkkä ajatuskin mehevästä pihvistä lisukkeineen. Sanomattakin selvää, että odotukset oli korkeat.


Saimme hyvän istumapaikan pienen suihkulähteen viereltä, joka olikin suosittu alue istua. Joissakin pöydissä oli jopa varaukset juuri samaisen lähteen vierelle ja paikka tulikin lähes täyteen illan mittaan.

Luonnollisesti heillä on pöytiä sisätiloissakin, baaritiskikin taisi olla pelkästään drinkeistä kiinnostuneille ja taisipa heillä olla terassikin, ellei silmäni täysin erehtyneet näkemästäni. Oletettavasti heillä on myös jonkinlaiset lämmittimet viileämpiä kesäiltoja varten, jotta porukka voi nauttia ulkona syömisestä kauemmin.

Unohdin ottaa kuvan juustolautasesta, joka oli herkullinen. Me vain valitettavasti vertasimme sitä ja talon viiniä Panon vastaaviin, ja täytyy myöntää että Panon viini on ehkä maailman parasta jota olen maistanut, juustotkin makoisampia. Mutta Viktor Levi hyvä kakkonen, sillä pihvi oli erittäin onnistunutta.


Jos pihviruoat ilahduttaa mieltä ja on kiinnostunut paikasta, niin suosittelen! :) Google mapin avulla löytyi osoitekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti