.

.

8/27/2011

Vielä on kesää jäljellä..

..vielä tulee kauniita päiviä. Ainakin toivon mukaan lämpöiset kelit saavat jatkoa :)


Rohkenin laittaa viime vuonna ostamani mekon päälle tuuliselle rannalle. Onneksi alla oli shortsit, muuten olisin ollut useamman silmäparin tuijottelemana. Ihan kuin en olisi sitä jo nyt, blondi tukka (aito, huom!) ja melko lyhyt mekko, ilmiselvä turisti.. ;)

9 kommenttia:

 1. Miten poikaystäväsi ja hänen perheensä muuten suhtautuu pukeutumiseesi? Esim juuri näihin lyhyisiin helmoihin?

  VastaaPoista
 2. Heti aluksi kommentin luettuani piti nauraa sellaiset röhönaurut, että varmasti naapuritkin kuuli.. Sitten vasta tajusin. Herranjestas, porukka oikeasti luulee minun kävelevän pihalla hameissa!! :O Tämä virhe täytyy nyt korjata.. ettei vain kukaan kuvittele virheellisesti minun olevan hame-ihmisiä ;) (se virhe luonnollisesti tapahtuu pari kertaa vuodessa)

  Annina, heidän perheellä ei ole yhtään mitään sanottavaa minun pukeutumiseeni :) Kyseinen perhe ei ole kovinkaan uskonnollinen saatika konservatiivinen pukeutumisen suhteen :D

  VastaaPoista
 3. Teilla siella tulee syksy aikaisemmim,mita taalla meilla,mutta kylla jo saatiedotus lupaa ensi viikolle vain +32 astetta,mika olisikin ihanteellista.

  VastaaPoista
 4. Sateenkaari, kyllä se syksy jo tuntuu sillä tänne on pesiytynyt aika navakka tuuli jo tähän aikaan vuodesta. Saa melkein hiuksista pitää kiinni, etteivät lähde päästä ;) Mutta satamassa katselin tänään lämpömittaria, +34 astetta. Suorassa auringonvalossa toki. Tuulenpuuskat sitten viilentävät aika kivasti..

  VastaaPoista
 5. Yritän täällä varata laivaa, jotta pääsisimme syyskuun alussa aloittamaan kotimatkaa Bosborin rannoille. Siihen mennessä saat kyllä viilennellä ilmat siellä syksylle sopiviin lukemiin. En jaksa enää helteitä, enkä hellevaatteita. Ottaisin sen sijaan mielellään käyttöön farkut ja uudet hienot saappaani. Heittäytyisin syksyn tuuliin ja polttaisin sisällä kasapäin kynttilöitä.

  VastaaPoista
 6. Ei munkaan miehen perhe ihan kamalan uskovaisia ole, mutta kattovat kyllä pitkään jos ihan puolalasti hillun :D Mua tuijotettiin muutenkin Konyassa, kuin olisin vähintään maailmanlopun enne. Koko kahvila hiljeni ku kävelin sisään...vähän kiusallista.

  VastaaPoista
 7. Mine, eiköhän nuo kelit ensi kuussa ala viilenemään, ne yazik ki :( Minä pidän kesästä täällä kuitenkin, ihan ne huippuhelteet eivät ole sitä mitä kesältä odotan, ne kun uuvuttavat hetkessä, mutta lämpimät kesäpäivät ovat kyllä pop.

  Annina, noh.. tuohon voisin vain sanoa että taitaa se elämä olla ehkä hieman erilaista Konyassa kuin Istanbulissa :) Täällä kuitenkin voi käyttää hameita, käyttäähän niitä paikalliset naisetkin, ja he vasta niitä vesirajamekkoja käyttävätkin.. Itse kyllä viihdyn erinomaisesti shortseissa ja t-paidoissa.

  VastaaPoista
 8. Mulle tuli jotenkin sellainen tunne sun vastauksista minulle, että et oikeen kysymyksestäni ja kommenteistani tykännyt...en tiedä...Mulla ei ollut tarkoitus arvostella. Kysyin vaan uteliaisuuttani ;D

  VastaaPoista
 9. Annina, suo anteeksi jos sait sen vaikutelman. Ensin ajatus vain minusta kulkemassa jatkuvasti hame päällä sai meikäläisen putoamaan tuolilta ja ajatus elämästä Istanbulia pienemmässä kaupungissa, joka on hyvinkin muslimivoittoinen, johti päätelmään että ehkä näitä kahta kaupunkia ei voida vertailla toisiinsa..? :) Varsinkaan vaatetusta ajatellen.

  Eipä sillä, en ottanut nokkiini kommentejasi, miten voisin tehdä radikaaleja päätelmiä muutamasta lauseesta? Puhuttaessa voi päätellä arvosteleeko joku minua vai ei, puhetyylistä kun voi vetää johtopäätökset, mutta ei todellakaan kirjoitetusta tekstistä.

  Tosin.. olen hyvä kuittailemaan takaisin, ihan millä kommunikointimuodolla tahansa, mutta en lähde täällä aukomaan päätäni muille. After all, mitä minä siitä hyötyisin? Inan bana, huomaisit kyllä jos en olisi pitänyt kommenteistasi! :D

  VastaaPoista