.

.

8/31/2011

OxxO

Ostosparatiisi sai täydennystä, kun OxxO avasi ovensa Kadıköyn pääkadulle. Olin tehnyt ennenkin hyviä ostoksia kyseisestä liikkeestä ja toiveet olivat korkealla tälläkin kertaa. 


Linkistä huomaa, että liikkeitä on pitkin poikin kaupunkia, mutta tähän kaupunginosaan he avasivat vasta hiljattain. Toki täältä löytyy muitakin isoja liikkeitä, kuten Mango, Koton, Benetton (ja monia muita), mutta kun ne on jo tullut koluttua mitään oikeastaan löytämättä, niin uusi paikka oli enemmän kuin tervetullut.

Tarkoituksena oli löytää bleiseri. En pidä sanasta jakku, joten käytän sanaa bleiseri, vaikka ehkä jotkut käsittävät kyseisen takin enemmän jakuksi. Her neyse, syksyä ajatellen piti saada välikausitakki "vaatekaappiini" (jota en vieläkään omista) ja väritoivomus oli joko musta tai ruskea. Löysin sitten ruskean.

 
Aika hyvä ostos, vaikka melko kallis hinta (80 TL) salpasi henkeni. Mutta vain hetkeksi. Sillä kyllä tätä takkia kehtaa käyttää syksyllä että keväällä. Malli on kiva ja älyttömän mukava päällä. Vyö on plussaa, samoin suljettava etuosa (on sille kai jokin ihan virallinen termikin olemassa..?). Tuli myös ostettua muutama huivi takin koristeeksi..


..mutta ei Oxxosta sentään. Asustevalikoima siinä liikkeessä on aika kehnonlainen, ja kallis. Mutta jos jotakin sieltä löytää niin perus-t-paitoja ja toppeja ja neuleita. Huivien ja korujen suhteen suosin yleensä enemmän sellaisia basaarimaisia paikallisia pikkukauppoja, hinnat ovat edulliset ja yleensä sellaisista paikoista tekee uniikkeja löytöjä. Kaiken ei tarvitse olla merkkilaatua.


Ja perushousuja. Tuollaiset siniset (slim-malliset) vyötetyt housut tuli myös Oxxosta ostettua. Korallinvärinen (vähän salama vääristää värejä muuten..) t-paita on Batik-nimisestä liikkeestä (tsekkaamisen arvoinen liike, ehdottomasti) ja korvakorut tuli ostettua.. jostain. En enää muista mistä. 

Jotta päiväni olisi ollut täydellinen, tottakai joku nyysi aurinkolasini, kun olin kurottelemassa eräänkin korkean hyllyn perälle tarkistaakseni kokoja eräistäkin neuleista. Aikomukseni ostaa jäi siihen, kun tajusin että vielä hetken ajan käsistäni laskemat aurinkolasit olivat kadonneet nenäni edestä. Enhän ollutkaan maksanut niistä kuin vain vaivaiset 20 TL, joten ehkä hieman jurppi. Onneksi niitäkin saa aina ostettua uusia, mutta ketutus oli valtava...

Eiköhän nyt ole syyskautta ajatellen tarpeeksi vaatteita ostettu taas varastoon :)  (niin niin, aina sitä keksii jotain muuta mitä tarvitsisi.. muka.)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo bleiseri, todella kaunis malli! Tykkään myös huiveista tosi paljon. En osannut ennen oikein käyttää niitä, mutta täällä asuessani olen oppinut ja tottunut niihin, kun joskus takki on liikaa, mutta jotain pitää kuitenkin vähän kietaista ympärille.

  Seuraavaksi voitkin sitten ostaa aurinkolasit! Harmillistä, että ne vohkittiin. Aurinkolasien ostainen on mielestäni jotenkin vaikeaa, koska itselle sopivaa mallia saa usein etsimällä etsiä. Se kun voi olla pienestä kiinni, mikä sopii ja mikä ei.

  VastaaPoista
 2. Elegia, juuh nuo huivit alkavat olemaan minullekin sellainen t-paitojen jatke viileneviin päiviin ja/tai asuste, jos pelkkä t-paita+housut tuntuvat tylsältä kokonaisuudelta. Aurinkolasit ovat ostoslistalla (taas), juuri kun löysin kivat niin sitten kävi niin.. Ei kun uutta vaan hakemaan ja parempaa huolta pitämään niistä :)

  VastaaPoista
 3. On ollut mielenkiintoista huomata, että Suomesta on vaikea löytää enää mitään omanlaista vaatetta. Olen selvästi fiksoitunut tiettyihin Turkin liikkeisiin jossa myydään sellaisia itselle sopivia riepuja. H&M:ää odotin kaiholla, mutta kun se Turkkiin saapui, ei siellä ollutkaan enää mitään mieluista. Kukkaro tietysti kiitti Suomen ajan. Kohta pääsen sitten taas ihmettelemään sikäläisiä tarjontoja "omissa kaupoissani". OXXO:n olen liian vanha, se on tarkoitettu juuri tuollaisille sieville nuorille ihmisille:D.

  VastaaPoista
 4. Mine, samoja riepujahan melkein myydään ihan missä vain, mutta minäkin olen "fiksoitunut" tiettyihin liikkeisiin, ihan siitä syystä että satun löytämään juuri minulle sopivat vaatteet päälleni. Ei minusta Oxxo ole mitenkään pelkästään "nuorille" tarkoitettu ketju (ja minähän en enää itseäni nuoreksi laske!, kaikkea sieltäkin löytyy kun tarpeeks kauan penkoo. Aikuisempaa tarjontaa (mielestäni) löytyy puolestaan Batikista, josta olen myös tehnyt löytöjä.

  VastaaPoista