.

.

8/06/2011

Omistamisen iloa

Vaiheessa olevaa pientä kotia on kiva laitella. Ja vielä kivempaa on huomata tapoja saada aikaa lisätilaa tai kauneutta. Mieluummin kumpaakin.


Kun ensin laitoin tuon LACK-pöydän printteriä varten niin mietin myöhemmin että miksi ihmeessä. Enhän minä käytä sitä printteriä kuin ehkä kerran kuukaudessa, jos silloinkaan. Joten pöytä saa toimia kauneuspilkkuna keskellä keittiötä ja printterin on mukavasti piilossa sen alla :) Tuo "pöytäliina" muuten on itse asiassa joitakin vuosia sitten Indiskasta ostettu huivi. Sopii kyllä mielestäni myös pöytäliinaksi. Ahdas nurkka jäi täten avonaisemmaksi, oma yhdistetty Helmer-lipasto/läppärin kantoalusta-yhdistelmä sai siten lisätilaa.

Etsimme monesta liikkeestä sopivaa tietokonepöytää ja tuolia. O. halusi suht ison pöydän sekä pehmeän ja mukavan tuolin istuttavaksi. Uusi tietokonekin siis tuli ostettua, yepyeni bilgisayar..

Monitori on 27 tuumainen ja näyttää mustalta aukolta keskellä seinää. Tekonahkainen tuoli ei olisi ollut minun listani kärkipäässä, näillä helteillä tekonahka ei ehkä kuitenkaan ole se kaikkein paras vaihtoehto.. :) Pöytää ei löytynyt haluamaamme kokoa, joten astelimme erääseen liikkeeseen sisälle ja annoimme kokoehdotukset. Lopulta saimme pöydän mittatilaustyönä. Leveyden oli oltava korkeintaan metri, sillä vuoteen toiselle puolelle sijoitamme myöhemmin ostettavan vaatekaapin, jolle pitää myös jättää tilaa. Mutta onpahan nyt sitten pelit ja vehkeet.. (Älkää kysykö mikä peli on käynnissä, minä en tiedä. En itse pelaa vastaavia, sillä ymmärrys/kiinnostus ei riitä sellaisiin.)

Eipä tuohon makkariin sitten muuta enää mahdukaan, mutta onneksi ei tarvikaan. Tuokin tavaramäärä on jo ihan tarpeeksi.

5 kommenttia:

 1. Aika mukavan näköinen tuoli.Minulla oli tuontapainen,ja laitoin kankaan päälle kuumaan aikaan,mutta sitten tuoli hajosi:( Onpa suuri tietokonemonitori,sehän käy jo telkkarista!

  VastaaPoista
 2. Yaelian: leffoja me sillä olemmekin jo katselleet, että siinä mielessä iso monitori on kiva :)

  VastaaPoista
 3. Juuri samoilla sanoin meinasin kommentoida kun Yaelian ;) Tosi kaunis tuoli ja saahan siihen kankaan päälle,jos kuuma tulee.Ja monitorin koosta päättelinkin et elluja tulee katottua ;)

  VastaaPoista
 4. Piti kysymäni et voiko tolla openID jutulla ollenkaan kommentoida,ku ite en onnistu?

  VastaaPoista
 5. ekku: täytyy sanoa että en tiedä paljoakaan bloggerin ominaisuuksista, tiedän vain että jos on profiili niin voi jättää kommentin, muussa tapauksessa voi tietysti heittää juttua tuonne cboxiin.. :) en tiedä openID-systeemeistä mitään! :D

  VastaaPoista