.

.

8/02/2011

Etelä-Moda

Lyhyen kävelymatkan päästä kotoamme avautuu huikea merinäköala erittäin viihtyisällä alueella. Olemme käyskennelleet jo muutamana paahtavan kuumana sunnuntaipäivänä siellä ja täytyy sanoa, että kyllä se meren läheisyys vaan on niin mahtavaa ja kaunista :) No hyvä, onhan se meri lähellä vaikkapa Helsinkiäkin, mutta kehtaan väittää että täällä se tuntuu eksoottisemmalta ;) Kun tällä alueella aikaa viettää niin tuntuu kuin olisi lähtenyt etelänmatkalle, vain hiekkaranta puuttuu :)

Luvassa paljon kuvia!

Varsinaiselle "rantabulevardille" voi astella muutamasta eri suunnasta, me valitsimme pidemmän kaavan sillä halusin nähdä ympäristöä ja ottaa kuvia. O. ei luonnollisesti voinut paljoa asiaan vaikuttaa ;) Ja kun sinne varsinaiseen alueeseen päästiin, niin ..


Kuvista saa sen vaikutelman ettei alueella ollut juuri muita kuin me, mutta kyllä se oli hyvinkin vilkkaasti "liikennöityä" seutua. Sain vain napatuksi kuvia niin ettei kaikki ne pari tuhatta löytänyt tietänsä kuviini :)

Alueen hyvänä puolena, kuvien ulkopuolelta siis, mainittakoon että meren läheisyydestä johtuen alueella tuulee aika reippaasti, joten kuumana päivänä ei välttämättä läkähdy, ellei sitten ole juoksulenkkiä tekemässä. Rannikkoa pitkin myös löytää vesikauppiaita, kylmänä jopa!, joten jos tuntuu siltä että nestehukka iskee niin parilla liiralla saa pari pulloa kylmää vettä helpotusta antamaan.Ei voi muuta kuin ihastella. Pitänee tehdä jälleen ensi viikonloppuna retki tuonne "lomakohteeseen" rentoutumaan ;) Jos vaikka pakkaisi oikein viltin ja ruokaakin mukaan..


4 kommenttia:

  1. Tuo "laiturikahvila" on ihana, olen käynyt siellä itsekin. Mahtavat maisemat tosiaan.

    VastaaPoista
  2. No pitänee joskus sitten käydä, ellei hinnat ole liian korkeat :) Mutta sieltä kahvilasta käsinhän tosin ne maisemat vasta mahtavat olisivatkin..

    VastaaPoista
  3. On, merimaisemat ovat aina kauniit :)

    VastaaPoista