.

.

8/09/2011

D & K

Ei kahta ilman kolmatta, tai tässä yhtä ilman toista. Kun abin kihlajaisista olimme selvinneet, oli kutsu jo seuraaviin kihlajaisiin! Tällä kertaa O:n serkku D. ja hänen poikaystävänsä K. olivat päättäneet laittaa hynttyyt yhteen. Olivat tosin ehtineetkin seurustella jo 5 vuotta, josta osan ajasta asuneet yhdessä.. Ensi vuonna kuulemma sitten häät. Saa nähdä onko silloin kahdet häät..

Vietimme kihlajaisia mahtavassa Büyük Kulüp- nimisessä "eliittikerhossa", joka on siis varakkaiden suosima klubi, vaatien jäsenyyden päästäkseen sisään. En edes tahdo tietää montako liiraa pitää vuosittain maksaa päästäkseen sellaisen kerhon sisäpiiriin. Mahtaa olla monta.

Elitistien kerho kokoontui toiselle puolen ravintola-aluetta, missä me kutsuvieraat kansoitimme oman reviirimme. Tässä paikassa onkin useampi ravintola ja muuta mukavaa klubin jäsenille. Minä olisin voinut pulikoida tuossa uima-altaassa, mutta ihan en mekolla kehdannut.. :) Päällä oli se sama mekko, eihän tuossa lyhyessä ajassa ehtinyt ostaa uuttakaan.


Ruoaksi tarjoilivat alkuruoan, "väliruoan" ja pääruoan. Jälkkäriksi oli kakkua ja hedelmiä.

Ilta tulee yhä nopeammin päivä päivältä ja pimeä yllättää aina turhan aikaisin. Illalla saikin sitten vetää pitkähihaista ylle, sen verran viilenemään päin ovat kelit. Tai sitten se vain johtuu hellepäivien aiheuttamasta reaktiosta viilenevään ilmaan, sillä vielähän nuo kesäkelit täällä ovat.


Koska meille rajattu ravintola-alue ei ollut kovin suuri, oli illan pari suunnitellut plaseerauksen. Jokaiselle vieraalle oli askarreltu oma nimikortti ja meidän "perhe" istuikin D:n perheen kanssa
samassa pöydässä.

Olivat vain päättäneet tehdä pienen jäynän: oikean sukunimeni sijaan olivat laittaneet O:n sukunimen. Saman tekivät myös H:lle, onhan hän kihloissa abin kanssa. Aika velikultia ;)

Ilta huipentui kakunleikkuuseen.
Saivat kihlapari toki myös muutamia lahjoja, korujen merkeissä, ja muutaman kultakolikonkin. Mutta selkeästi vähemmän turkkilainen kihlajainen kuitenkin kyseessä, kun ei ole sitä pakollista kullan/rahan antamista parille. Kuvia kuitenkin tuli otettua, kihlaparin kanssa, koko perheen kesken, toisen perheen kesken, vain naiset, vain nuoret, vain miehet, vain pariskunnat.. Kyllä siinä oli poskilihakset kipeänä jatkuvasta hymyilemisestä :D

2 kommenttia:

  1. Olipas kihlajaiset hienossa paikassa.Mukavaahan se on olla vieraana,kun on oikein ruokakihlajaiset.
    Meilla ei viela illat ole yhtaan viileita.Eilenkin sammutin ilmastoinnin klo 22.00.Nukkumaanmennessa avasin sitten makuuhuoneen ilmastoinnin.Ollut todella kuumaa.Myös yölla.

    VastaaPoista
  2. Kyllä täälläkin vain kuuma vielä on, öisin kun ei voi pitää ulko-ovea auki niin aika hikiset tunnelmat on aamuisin, tunkkaisuudesta puhumattakaan :) Toisaalta kiva, että iltaisin jo viilenee, on ollut tuulista, se vaan virkistää.

    VastaaPoista