.

.

8/04/2011

Ain't got a chef

Muuttaessamme uuteen kämppäämme emme vielä omanneet toimivaa kaasuliettä, ja mahdollisuudet ruoanlaittoon olivat tyyliin "jääkaapista ulos ja kylmänä suuhun", päätimme käydä eräänä kauniina kesäpäivänä ostamassa herkullisia mezejä illalliseksi. Tämä kauppa on siis Kadiköyssä, jälleen kerran kävelymatkan päässä (kaikki on tässä kaupunginosassa kävelymatkan päässä! ihanaa! :)) ja valinnan varaa oli.. Samalla kadunvarrella oli ravintoloita jos jonkinlaisia ja kauppa kävi.

(oliiveja, nam)
(juustotaivas)
Mukaan lähti mm. haydaria (rakastan sitä!), oliiveja, juustoja, şakşukaa, sienisalaattia, italiansalaattia, täytettyjä simpukoita, rakia ja viiniä. Ostimme muutakin, mutta en enää muista mitä kaikkea söimme sinä iltana. Se oli se ilta, kun kutsuimme Jennin poikaystävineen illalliselle, epävirallisille tupaantuliaisille, ts. garden-warming party, kun ei kerran house-warming party oikein siinä vaiheessa vielä käynyt päinsä :) Kuvaa en muistanut napata herkkuja notkuvasta pöydästämme kynttilänvaloissa, puutarhassamme kun kerran söimme, mutta oli ihan onnistunut ja mukavan leppoisa illallinen kaiken kaikkiaan! :)

Loppuun vielä kuvaamani video kävellessämme takaisin kotiin ruuhkaiselta "kalakujalta".


3 kommenttia:

  1. Äh, Kadiköy! Haluan heti Ciya'an syömään!!

    VastaaPoista
  2. ii: missä päin on Ciya? ja onko se kalaravinteli vai ..? :)
    Yaelian: mezekauppa oli tosiaan kukkurallaan täynnä ruokaa, hedelmät ja marjat olivat sitten siinä heti kujan toisella puolen, samoin kuin nuo kalatkin. Eli ihan kaikki ei ollut samasta puodista, mutta kaikki löytyy 10 metrin säteeltä..

    VastaaPoista