.

.

6/09/2011

Çiçek Pasaji


Jo jokunen viikko sitten oltiin alkupaloilla valkkarin kera Taksimin fiinissä ruokapaikassa. Koska tapana on ottaa kuvia paikoista, joissa käymme murkinoimassa, tuli tämäkin paikka ikuistettua. Tosin, nämä kuvat olivat melkein unohtuneet kameraan. Viereisen ravintolan työntekijä teki ilmeisesti jonkinlaista mainostusta, ja me pääsimme seuraamaan aitiopaikalle hänen useita ottojaan ja samaa puhetta. Jänskätti varmasti :)

Tämä paikka oli muuten todella mukava, katettu ulkoilma-alue, jossa kuitenkin on selkeästi kaupungin kalleimpia ravintoloita.. Pääruoan kanssa lasku olisi ollut tähtitieteellinen, joten söimme vain mezejä. Mutta ovathan nekin ruokaa ja hyvin mahat täyttivätkin. Jos taskut ovat täynnä tuohta, niin tervemenoa tuonne syömään. Ama eğer paran yoksa, oraya gitme ;)

4 kommenttia:

 1. Nyt kylla tuli nalka ja kova.İhanat ruoat ja ihana paikka.Tuossa edellisessa postauksessa myös.

  VastaaPoista
 2. Juu, hyvät sapuskat oli molemmissa, ja paikat ovat erittäin mukavia - palvelu on tehokasta ja miellyttäväää :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon kerran käynyt tuolla juomassa punkkua, ruokaan ei ollu varaa :D

  VastaaPoista
 4. Hehe, joo me meinattiin jänistää ja lähteä pois mutta koska kerran oltiin jo istuttu ja siinä oltiin jo tovi jahkattu että mennäkö vai jäädäkö.. ei sitten kehdattu enää nousta pöydästä :D Joskus tuollaiset paikat ovat ihan kivoja, ainakin ruoka on asiallisen hyvää, mutta turhan kallista. Joskus taas parempaa evästä saa, kun ostaa sen pullon lähikaupasta, pähkinöitä ja juustoa ja hedelmiä ja lähtee piknikille ;)

  VastaaPoista