.

.

6/21/2011

Caddebostan

Paras tapa viettää lauantai-iltapäivää.

Valitsimme puolivarjoisen paikan ison puun lähettyviltä, jonne levitimme vilttimme ja asettelimme läheisestä kaupasta ostamamme eväät: mansikoita ja pähkinöitä kera kylmien juomien. Kirja oli loppumaisillaan, joten päätin ottaa senkin mukaan, päättääkseni sen.

(tältä ne ostamani paita+toppi näyttävät in action..)

Vietimme oikeastaan koko lauantai-iltapäivän tuolla, viiden tunnin ajan suurinpiirtein. Oikein rentouttavaa olikin ja O. oli varsinkin hyvin relax puolipäiväisen työpäivän päätteeksi. Ainoa seikka, joka pisti minua todella huvittamaan, oli O:n sivusta kuulema keskustelu lähettyvillä istuskelevien nuorten ihmisten kesken: he puhuivat meistä, ja tarkemmin ottaen minusta! O. tulkkasi minulle jälkeenpäin (ja sain kyllä hyvät naurut) mitä kaikkea he (tai tarkemmin ottaen yksi heistä, nuori likka) oli sanonut minusta:

"Katsokaa nyt häntä! Mitä hän (eli O.) näkee hänessä??! Hänellähän karsastaa silmät! (kyllä, minulla on edelleen piilokarsastusta jäljellä, vaikka silmäni onkin leikattu jo kahdesti)
"Kuinka hän viitsii olla hänenkaltaisensa kanssa?! Onko hän sokea??" (no, makunsa kullakin ja kuten sanottua: love is blind)
"Katsokaa nyt mitä hän (eli siis minä) tekee! Lukee kirjaa ja samalla silittää tuon miehen selkää?! Kuinka hän viitsii olla tuollainen meidän edessä?" (siis anteeksi..? :D)
"Voi että kuinka RUMA hän voikin olla!" (no, jos ulkonäköni aiheuttaa oksennusrefleksiä, käännähän toki katseesi muualle..)
"Tuo mies näyttää muuten ihan italialaiselta!! Mutta en kyllä tiedä, mistä tuo ruma nainen on kotoisin.."

=DDDDDD

Ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun O:ta luullaan ulkomaalaiseksi - monesti hänelle on eri paikoissa aloitettu keskustelut englanniksi kunnes hän on itse keskeyttänyt jutustelun turkiksi ja ihmiset ovat olleet täysin äimistyneitä. Mielestäni hän on tuikitavallisen näköinen, mutta häntä on yleisesti luultu italialaiseksi tai esim. itä-eurooppalaiseksi. Hah! :D Mutta hyvänä etuna, ja hupina, tässä olikin se, että koska he kuvittelivat meidän olevan jonkinsortin turistipariskunta, he eivät uskoneet, että me ymmärtäisimme turkin kieltä. O. siis toimi tulkkina joka kerta kun he jotakin sanoivat meistä ja minä hirnuin vieressä ja annoin lisää aihetta suun louskutukseen! :D Oli aika, jolloin olisin ottanut tuollaiset puheet hyvinkin henkilökohtaisesti itseeni ja märehtinyt niitä sanoja mielessäni pitkän tovin. Nykyään, ei voisi vähempää kiinnostaa.. ;)
Oi aikoja, oi tapoja..

4 kommenttia:

 1. Huvittava tilanne!

  Ymmärrän vielä, että Suomessa monet turkkilaiset erehtyy pitämään munkin miestä muun maalaisena, mutta huvittavaa, ettei noille turkkilaisille tullut sitten _Turkissa_ mieleen, että O vois olla paikallinen. Aika noloa heille XD Olisitte nyt edes lähtiessänne sanoneet heille jotain turkiksi! :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen päivä (sekä puisto)
  ja tykkään tosi paljon tosta paita+toppi yhdistelmästä.

  Mutta huh huh, kyllä voi osua törkeetä porukkaa kohdalle. Pitää vaan huumorilla ottaa :)
  Italiassa on ihan vakio, että kukaan ei oleta mun puhuvan italiaa.. onneksi harvemmin kukaan kuitenkaan kehtaa kommentoida ilkeesti ..tai sitten pitävät vaan paremmin huolta etten ole kuuloetäisyydellä ;)

  VastaaPoista
 3. ii: joo, mulle tuli heti sellanen fiilis että oonkin Suomessa, kun tollasta kommenttia tulee selän takaa :D Täällä kun ei yleensä akat (kateellisina) toisistaan puhu potaskaa tuolla tavalla. Taisin saada jonkun "valioyksilön"..
  Niin ja ainiin! Kun se sama neiti hoki porukalleen "Bak, bak bak!!" ja osoitti meitä, minä toistin bak bak bak O:lle, osoittaen häntä sormellani, jolloin ehkä se porukka tajusi että vähintään ymmärrämme turkkia. Aika pian sen jälkeen he taittoivat lepotuolinsa kasaan ja lähtivät ;)

  Elisa: tuo puisto on ihan meidän lempparipaikka, se on valtava ja hyvin suosittu. Minusta on oikeastaan mahtavaa kuulla (jälkeenpäin tai samalla hetkellä), että joku/jotkut ovat puhuneet minusta selkäni takana. Se oikeasti aiheuttaa heti ylpeyden tunnetta! :D

  Se että joku edes vaivautuu puhumaan jostakusta pahaa, kertoo vain siitä puhujasta aika paljon, ei siitä puhuttavasta.. :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi osaat ottaa huumorilla tuollaiset mauttomat kommentit. En tajua, mitä jotkut ihmiset toisten mollaamisesta saavat. Kertonee tosiaan enemmän heistä kuin sinusta.

  Uusi paita näyttää hyvältä ja muutenkin puistoreissu idiootteja lukuun ottamatta mukavalta :)

  VastaaPoista