.

.

5/23/2011

Team Wedding

Vietimme kauniin sunnuntai-iltapäivän aurinkoisessa Bakırköyssa, yhden kurssikaverimme häissä. Toisensa saaneet kroatialais-turkkilais-pariskunta suorittivat nopean, n.5 minuuttisen, nikah:n, eli hääseremonian, jonka aikana he kävelivät salin eteen lavalle, siirappisen musiikin saattelemana, sanoivat "evet" ja antoivat pusut. Vieressä istuivat pari todistajaa ja seremoniamestarina toimi imaami.

Hyvin erilaiset häät siis kyseessä, varsinkin kun koko yleisö laputti kämmeniään yhteen parin astellessa lavalle, heidän sanoessa evet, heidän suudellessa ja heidän lähtiessä. Nopea ruljanssi ja jäi hieman hoopo olo jälkeenpäin, että ovatko he nyt varmasti naimisissa vai mikä tämä show oikein oli :D Mutta hyvin perinteistä turkkilaista menoa siis tämäkin. Päivän aikataulu oli muuten aivan täynnä pariskuntia, joka 15. minuutti imaami vihki uuden parin usean tunnin ajan samassa kultür merkezissa. !

Hauskan tilanteesta teki myös se seikka, että hääpariskunta ovat kumpikin suorittaneet CELTAn, ja tutorimme joka tuli mukaan häihin oli kummankin osapuolen tutorina. Pieni on maailma. Me olimme siis kuin pieni joukkue. Pieni mutta sisukas.

Jälkeenpäin jonotimme pääsyä ryhmäkuvaan ja sen jälkeen lähdimme porukalla evästämään Bakırköyn rantaviivalle.
Kävelimme myös kaikessa rauhassa kaupunginosan vilkkailla kävelykaduilla, joita molemmin puolin reunustivat lukuisat ostosmahdollisuudet. Oli jopa helle, mittari näytti eräässäkin paikassa +30, ja minun olkapääni kärvähtivät siinä auringonpaahteessa. Oikein mukava reissu, mukavalla porukalla, ja olipa hauskaa jälleen kerran nähdä yhdet häät lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti