.

.

5/09/2011

Kulttuuria

Altunizaden Taide- ja Kulttuurikeskus sijaitsee melko lähellä kotitaloamme. Tämän rakennuksen ohi tulee käveltyä harva se päivä, ja vasta nyt muistin että en ollutkaan ottanut siitä aiemmin kuvia.
Tämän viereen on rakennettu kahvila, jonka hintojen uskon olevan korkeammat kuin muissa paikoissa. Perustan mielipiteeni kaupunginosaan, sillä tämä on kuitenkin yksi kalliimmista ja samalla siisteimmistä kaupunginosista.

Kulttuurikeskuksen toiminta ei ole täysin minulle auennut, mutta ainakin sitä on vuokrattu näyttelyjä varten, on ollut taidetta seinillä maalausten ja valokuvien merkeissä. Muutaman kerran olen nähnyt siellä olleen käynnissä jonkinlaista luentoa. Joinakin päivinä alue on täysin tupaten täynnä paikallisia, ja tohina ja kohina sellaisina päivinä on kova, joten ilmeisesti siellä on kaikenlaista kiinnostavaa, nähtävää tai tehtävää. Samankaltaisia kulttuurikeskuksia löytyy todella monesta kaupunginosasta.

En tiedä mitä nuo "patsaat" rakennuksen edustalla edustavat, mutta ne ovat aika hupaisan näköiset :)

1 kommentti:

  1. Nuo hahmothan ovat Karagöz ja Hacivat, perinteisen turkkilaisen varjoteatterin kuuluisat hahmot - ennen tekniikan saapumista nämä esitykset olivat suosituin viihdemuoto :)

    VastaaPoista