.

.

4/03/2011

Shop shop

Istanbulissa on Shopping Festit meneillään, lähes koko tämän kuun (muistaakseni). Ei koske jokaista kauppaa, mutta aika monia. Ja taitaa koskea jokaista kauppakeskusta, varsinkin tiettyinä päivinä ja tietyissä liikkeissä. O:n palkkapäivänä päätimme tsekata jos vaikka teemme jotakin alennuslöytöjä, alennusmyynneistähän näissä on kyse, ja varsinkin O. oli uusien vaatteiden tarpeessa. Kevytkuteita löytyikin miehelle, mm. erivärisiä t-paitoja ja sporttisemmat päntsit, sekä musta pikkutakki lämpimimmille keleille. Tyyppi on hieman kranttu vaatteiden suhteen ja esim. ei halua käyttää aina vaan tummia värejä ja mustaa, vaan mieluummin värikkäitä vaatteita. Se takki tosin näytti hyvältä, vaikka musta olikin ainoa värivaihtoehto.

Nuo kuteet löytyi silloin H&M:stä, jonka väriskaala sai O:n täysin ihastuksiin.


Minä löysin Boynerista myös jotakin, vaikka en oikeastaan mitään etsinytkään. Jos kokeilemani kuteet olisivat olleet normaalihintaisia, en olisi ostanut, mutta koska molemmista oli huokea alennus, niin lähtivät kassalle mukaan.
Vihreä (kuva vääristää taas kerran väriä..) puolipitkillä hihoilla varustettu neuletakki, jossa tuollainen ihana resori vyötärön kohdalla. Sellainen sopiva opettajamainen univormu, menee monenlaisten t-paitojen ja toppien kanssa. (Huomatkaa mun optimistisuus tuon työnsaannin suhteen! xD) O. totesi heti tuon nähdessään että "sinä ostat aina tuon kaltaisia vaatteita.." No kyllä, koska 1) se on mukava päällä, 2) se on minua ja 3) se natsaa monien muiden kuteideni kanssa. En kai minä esim. minihametta ja glittertoppia ostaisi, en ensinnäkään viihtyisi niissä ja ne eivät missään tapauksessa edes sopisi päälleni. Kai se on jo hyvä tässä iässä olla jonkinlainen tyylisuuntaus vaatteiden osalta! :D

Tämä toppipariskunta suorastaan tipahti käsiini samassa putiikissa, sillä kävellessäni eräänkin rekin ohitse nämä irtosivat henkarista suoraan syliini. Kääntelin niitä ja totesin olevan kokoani, joten päätin kokeilla. Todella ilmavat ja mukavat päällä ja tarpeeksi pitkät meikäläisen standardikokoa hieman pidemmälle selälle. Nopea muistilasku topeista, joita omistan, on 2 sellaista, joita voi käyttää ihmisten ilmoilla ja 4 sellaista, jotka ovat aivan liian lyhyitä tai nuupahtaneita, ja joita käytän vain yöasuina. Joten kyllä kesää varten taidan tarvita muutaman topin lisää. Olin kuitenkin heitellyt vanhoja vaatteita pois, joten tarvitsin täydennystä.

Itse asiassa heitin viikko sitten yhden t-paidan, joka ei enää miellyttänyt silmää, ei sitten millään tavalla. Ennen pois heittämistä leikkasin siitä käteviä siivousrättejä ja irroitin kaikki napit, ehkä niille löytyy käyttöä jos tuunaan jonkun t-paidan ;) Samaten kaapista katosi eräs toinenkin paita, jota en muistanut käyttäneeni kertaakaan vuoden aikana. Eli periaatteeni pitää.

Kokeilen tuossa yksi päivä uteliaisuudestani kaikki viime vuonna ostamani kesävaatteet, yhdessä jo ennen omistamieni kanssa. Housujen suhteen minulla on nyt ongelma. Viime vuonna ostin 4 housut, joista 2 sopivat edelleen täydellisesti ja 2 pyörivät jaloissa, ollen liian isot. Pohdinkin, mitä niille isoille housuille tekisi. Tässä kaupungissa kun en ole ompelimoita nähnyt, joihin vaatteita voisi viedä korjauttavaksi. Jos tiedätte, niin vinkatkaa :)

3 kommenttia:

  1. Lahes kaikki pesulat ja dry cleaner-paikat tekevat myös terzi-palveluita, kannattaa kysya!

    VastaaPoista
  2. Hei, ja Capitolin alakerrassa, jomman kumman parkkipaikan tasossa siis, oli ainakin ennen terzi!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, olipas hyvä tietää :) Muistan että Capitolissa on kuivapesula, on tullut käytettyä siellä kerran housut, ehkä voisi kysellä jos he tekevät ompelutöitä yhä.

    VastaaPoista