.

.

4/30/2011

No niinhän siinä kävi..

.. että elämäni ensimmäisen kerran, eilen illalla, kadotin kännykkäni.

Eilen oli oikein viihtyisä get-together joidenkin CELTAlaisten kanssa, kun päätimme puolen luokan kanssa lähteä Taksimiin iltaa viettämään. Me kaikki tarvitsemme kolmea tärkeää asiaa: 1) unta 2) hyvää ruokaa ja 3) mahdollisuutta rentoutua. Kun on näinkin intensiivisestä kurssista kyse, niin on hyvä välillä saada mahdollisuutta tehdä jotakin muuta, edes yhden illan ajan :) Päivät ovat venähtäneet älyttömän pitkiksi, helposti 12 tuntia on tullut kulutettua koulun tiloissa, lesson planeja väsätään hiki hatussa ja kurssiin liittyviä esseitä kirjoitellaan illat läpeensä, viikonloput ovat myös luonnollisesti very very busy busy. En silti valita, tiesin tasan tarkkaan mihin olin ryhtymässä, kun kurssille ilmoittauduin.

Mutta tuo kännykän kadottaminen sapettaa nyt niin paljon. En edes tiedä, miten se tapahtui, mutta kun lähdimme kotiinpäin, huomasin etten löydä sitä mistään vaikka kuinka tarkistimme kassit ja pöytien/tuolien alta. Onneksi se ei ollut lompakko joka katosi!! Kännyköitä kun voi ostaa uusia ja numerot saa aina kysymällä, mutta sapettaahan se. Onneksi minulla ei ollut mitään puhelinliittymää, joten en voi saada tonnin puhelinlaskua, (puhelin oli rekisteröity O:n nimissä) vaan käytin 20 liiran kontöreita, ja itse asiassa minulla se olikin jo -4,70, joten jos henkilö, joka sen itselleen noukki, haluaa käyttää sitä, hän joutuu ostamaan siihen puheaikaa itse. Mietin vain täällä mitä kaikkea tärkeää minulla olikaan siinä puhelimessa, viestejä tai muita, mutta eipä niitä tainnut juurikaan olla.

Joten uutta puhelinta ostamaan, heti kun on mahdollisuus.

3 kommenttia:

 1. No voi harmi.Kavitkö operaattorilla ilmoittamassa.Mieheltani varastettiin kannykka ja han meni heti operaattorille.Sai uuden kortin maksutta ja entisen numeron.
  Kaikesta huolimatta 1 MAYİS KUTLU OLSUN!

  VastaaPoista
 2. Voi hòhlà. Se on se kavereiden numeroiden menettàminen kaikista àrsyttàvintà, mutta kyllà se mieli piristyy kun saat uuden kànnyn :D

  VastaaPoista
 3. No tässä oli jo kuulkaas lähellä, että en lähtenyt ostamaan heti samana päivänä uutta kännykkää. MUTTA...!! Kuin ihmeen kaupalla, useiden tuntien puhelimeeni soitteluiden jälkeen siitä numerosta soitettiin poikaystävälleni, joka sai kuulla että puhelimeni on löydetty samaisesta baarista, jossa iltaa vietimme!! :) Ja he lupasivat pitää sen siellä tallessa, jotta O. voisi hakea sen työpäivänsä päätteeksi. Uskomatonta, sillä olin jo aivan varma että se oli varastettu. Niin vain sitä voi olla rehellisiä ihmisiä tässä maailmassa :)

  VastaaPoista