.

.

3/20/2011

Trip

Kadıköy-bongauksia jälleen. Kävimme tilaamassa minulle piilarit samasta paikasta kuin ennenkin ja tilaus itse asiassa postitettiin kotiin 2 päivää tilauksen jälkeen - nopsaa!

Armenialainen kirkko.

Arvatkaa, tekikö mieli hypätä kasan päälle! :)

Tällä kertaa reissun kohteena oli baari nimeltä Trip.
Tunnelma mestassa oli hämyisen utuinen ja palvelu laiskaa. Istahduttuamme meille tuotiin menu, jossa oli myös ruokaosuus. Oletimme, että voimme vielä tilata jotakin keittiöstä (klo 18:00), joten mietimmekin pitkään, josko vetäisimme kunnon ateriat. Saimme odottaa tarjoilijaa n. vartin ennen kuin hän muisti tulla takaisin - sanoakseen että keittiö on jo suljettu. Olimme aika käärmeissämme siitä, sillä yleensä kun missä tahansa paikassa annetaan kokonainen ruokalista naaman eteen, tarkoittaa se, että keittiöstä voi vielä tilata. Toisin sanoen, jos keittiö on suljettu, pitäisi työntekijöiden mainita se ennen tilausta. Alkeellinen virhe siis. No, otimme siellä yhdet ja jatkoimme matkaa Rock Pubin ranskalaisten äärelle. Minäkin niitä napostelin.

Kävimm eilen illalla katsomassa Battle Los Angeles leffan Capitolin sinemassa. Molemmat katastrofi- ja avaruusolentoleffojen ystävinä ajattelimme sen olevan tarpeeksi viihteellinen pariksi tunniksi. No, olihan se, mutta kyllä sitä katsoessa tuli vääjäämättä mieleen kaikki ne paremmat alien invasion leffat, kuten legendaarinen Independence Day.. :D Joka tapauksessa, katsottava pläjäys kuitenkin. Leffamässynä oli saavillinen poppareita ja pari pulloa vettä. Ei mennyt siis nämä illat ihan karpeimmasta päästä! :D Mutta välillä näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti