.

.

3/29/2011

Homeworks

Tuli väsäiltyä tilkkuja muutamien päivien ajan. Idea lähti käsistä parin kokeilun jälkeen...

Virkkailin pylväitä rinkulaksi ja mustaa tehosteeksi. Samalla tuli jo yhdistettyä nuo neulalla ja langalla ja tuloksena on.. pöytäliina? :D En tiedä. Voihan se vielä tuosta kehittyä eteenpäin, mutta jotenkin väsytti noiden rinkuloiden jälkeen.

Isoäidinneliöitä:
Noita onkin näköjään jo aika kasa. Malli on aina sama, ja muutaman neliön jälkeen se on jo helppoa tehdä. Väriyhdistelmiä on lukemattomia, joten hupia piisaa.. En tiedä mitä tekisin näillä, mutta jos niitä tekee parisataa niin sitten niistä saa peiton! :D

Tein myös pari viikkoa sitten baballe villasukat, yksiväriset kuten hän ne halusi.
Tuli meinaan niin hyvät että kehtaan olla ylpee itestäni :) Kantapää sujui mallikkaasti ja kavennukset ei näyttänyt enää siltä, kuin niihin olis leikattu reikiä molemmille puolille. Babakin oli tyytyväinen, totesi että "Eline sağlık!" eli vapaa suomennos: "Terveyttä käsillesi!" Täällä sanotaan niin aina silloin, kun joku on tehnyt käsillään jotakin kaunista tai on onnistunut loihtimaan herkullisen illallisen. Anne siis kuulee tätä hokemaa aika usein tässä talossa, varsinkin maittavien illallisten päätteeksi.


Tarvitsen selkeesti duunin..

2 kommenttia: