.

.

3/17/2011

Aikaansaannoksia

Möbius-huivi langankiertoneuloksella ja sen käyttömahdollisuudet:

Hartiahuivina (toimii parhaiten, jos ostaa jonkun kivan rintaneulan sitä pitämään kasasssa)


Kaulahuivina, kaksi kertaa kaulan ympärille käännettynä
"Mummotyyliin" eli kerran pään ympäri ja kerran kaulan ympäri. Lämmittää niskaakin mukavasti. Ei ihan muslimityyliin, vaikka O. niin totesikin kun näki minut huivi päässä, sillä hehän peittävät hiukset kokonaan.
Näytänpäs minä todella virkeältä tässä kuvassa... :DD
Ja tällä tavalla kierrettynä tuon pääosan pystyy työntämään taakse kun sitä ei tarvitse ja ottamaan takaisin kun taas tarvitsee. Mielestäni kätevä. Tiheämmällä neuloksella siitä tulee myös lämpimämpi, mutta minä tykkään tuosta langankiertoneuloksesta.

Sitten tein parin päivän ajan jotain sellaista, mitä en enää ikinä tee..
Eli pitkävartiset käsineet! :O Voin kertoa.. se ei ollut helppoa. Ohjeita löysin jälleen käspaikan sivuilta, mutta ne olivat onnettoman huonot, mielestäni, ja jouduin soveltamaan niitä niin, että jotkut sormiosuuksista tuntuvat kireiltä, joistakin karkaili silmukat, ja sormien väleihin muodostui kauhistuttavia reikiä, joita paikkailin pitkään vielä neulalla ja langalla kun sormikkaat valmistuivat! :D Aivan kamala homma, eikä lopputulos ole niin mairitteleva, että näyttäisin niitä julkisesti lähikuvissa. Halusin pitkävartiset sormikkaat tasan yhdestä syystä: sain vajaamittaishihaisen lämpimän takin annelta joululahjaksi ja siihen ei oikein sovellu mikään muu hansikastyyli kuin sellainen, joka peittää loput käsivarresta, joka paljastuu takin hihojen loppuessa. Ulkoilutin takkia ja hanskoja muutamaan kertaan ja hyvältä ne mielestäni näyttävätkin, mutta hanskat itsessään eivät ole kaikista miellyttävimmät pitää, juurikin niiden sormiosuuksien ja kaikenlaisten jälkipaikkausten vuoksi :D Mutta tuli tehtyä ja ovatkin sitten ensimmäiset ja viimeiset, kiitos ja kumarrus. Eipä näille käyttöä näköjään enää kovin tulekaan, lämpöisemmät kelit ovat ennusteiden mukaan täällä alkamassa..


4 kommenttia:

 1. Kiva huivi ja ihana nàhdà erilaisiakin juttuja kuin joustoa, oikeaa, nurjaa ja palmikkoa. Voin vaan kuvitella kuinka sormikkaissa menee hermot, heh

  VastaaPoista
 2. Niissä meni hermot ja monesti menikin. Muutamaan kertaan piti purkaa ja uudestaan aloittaa ja miettiä että mihin sitä nyt ryhtyikään.. :) Mutta ylpeys ei antanut periksi..

  VastaaPoista
 3. Hienoja aikaansaannoksia! Kyllä sinä sitten jaksat niitä värkätä :)

  VastaaPoista
 4. Eleonora: Kyllä vain, kun tekemistä kuitenkin päiviksi toivoo, niin puikot ja langat ovat aika oiva keino kuluttaa aikaa.. :)

  VastaaPoista