.

.

2/20/2011

Vain tosimies käyttää raitasukkia!

O. pyysi että tekisi hänelle värikkäät sukat, joita voi käyttää kotona. Nimenomaan täsmensi, että ei halua mitään tummia sukkia muutamalla raidalla, vaan selkeästi iloisen värisiä. Saamansa piti. Käytin nimittäin joka ikistä väriä jota ostin ja aika hyvin osu ja uppos :) Ukko käyttää näitä sukkia kotona joka päivä.
Itselleni pyöräytin tällaiset naisellisen pinkit. Huomatkaa loistavat kavennustaitoni ja sukkien eriparisuus kärkien osalta :D Vasen sukka on ensin tehty, joten siihen tuli enemmän virheitä. Oikea sukka on siten parempi, sillä tiesin jo valmiiksi miten ei pidä menetellä. Majakka ja perävaunu-syndrooma siis..

2 kommenttia:

  1. hih, helluset raitasukat ja hienoja palmikkokuvioita. Ei voi kyllà uskoa, ettà olit koulussa kàsitòissà nuka huonohko tai ainakin jokseenkin hidas, kun nyt tuntuu syntyvàn jatkuvalla syòtòllà jotain. Keep on going girl :D

    VastaaPoista
  2. Minä olen kai jo niin vanha tai sitten ne opit iskostuivat nyt vasta päähän, sillä kyllä minä olin vaan aika onneton käsityötunneilla :) Moni voi todistaa puolestani.. :D Toisaalta, nyt on aikaa kutoa ja oppia uutta ja purkaa ja aloittaa uudestaan ilman kenenkään läksytystä ;)

    VastaaPoista