.

.

2/11/2011

Rauhaa etsimässä

Iltapäiväkävelyllä Altunizaden rajamailla, upeassa kelissä.

Ensin nousimme erään mäen päälle tiirailemaan ympäristöä. Täällä olikin monenmoista lenkkeilijää ja muuten vain päiväkävelijää. Mahtavaa, että tämän kokoisesta ruuhkaisesta ja äänekkäästä kaupungista vielä löytyy tämän alueen kaltaisia maastoja, joissa oli niin rauhallista että lintujen laulu kuului kaikista voimakkaimmin.

Yritin tuossa viimeisessä kuvassa zoomata merelle päin, siellä se horisontissa näkyy, mutta ei kovin hyvin kuvassa. Paljaalla silmällä näin jopa isoimpia laivoja. Veikkaanpa että kesäisin tämä maasto on kauniin näköinen, kun puut saavat lehtipeitteen ympärilleen.

Seuraavaksi matkasimme pienelle metsäalueelle, joka oli luonnollisesti myös erittäin rauhallinen ja kaunis paikka.
Metsälenkki loppui polun päässä olevalle aidatulle alueelle. Tulimme jälleen Opettajien Talon läheisyyteen, ja kun kerran aurinko oli vielä taivaalla, sain otettua hieman teräväpiirtoisempia kuvia edellisten iltakuvien sijaan.
Tuota taloa on huono kuvata niin että sen saisi kokonaan kuvaan, maasta taivaaseen. Melkein olin jo rähmälläni maassa kun sitä kuvasin - mikäs sen hauskempi keskustelunaihe ympärillä käveleville paikallisille, kuin pipopäinen blondi kyykkimässä kameran kanssa kieli pitkällä :) Väitän, että sain huvittuneita katseita osakseni, mutta olen jo kauan aikaa sitten oppinut olemaan välittämättä niistä..

Pitäisi kyllä ehdottomasti ostaa pikkuhiljaa se parempi kamera, omallani kun kuvien laatu on surkea vähäisessä valossa ja toimintoja saisi olla enemmän. (Niin ja unohtamatta parempien kuvakulmien hakeminen, nekin ovat vähän hakusessa..) Ehkä tässä joku päivä..

3 kommenttia:

 1. Ihanaa,kun kaupungista löytyy tuonkaltaisia maastoja! Tuo talo on upea,ja kyllä olet sen aika hyvin saanutkin kuvattua:-)

  VastaaPoista
 2. Toivon vain, että eivät keksi rakentaa mitään tuolle "lenkkialueelle", olen aika varma että monet muutkin pitävät sellaisista rauhallisista ja saasteettomista kävelyreiteistä :)

  VastaaPoista
 3. Tuollaiğsia paikkoja taitaa İstanbulissa ollakkin liian vahan.Hyvathan nuo kuvasi ovat.
  Kaunis rakennus tuo opettajien talo.
  Olet saanut vangittua hyvin ilta-auringon tuohon talon seinalle.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista