.

.

2/23/2011

Noutoruokaa parhaimmillaan

Illallispöytä viikonlopulta, söimme pitkästä aikaa porukalla.
Anne päätti paistaa kalaa.
Ja teki siihen kermaisen viinikastikeen. Käytti punaviiniä, koska halusi saada hieman väriä kastikkeeseen :D Joten söimme vaaleanpunaista kermakastiketta, joka kylläkin maistui erittäin hyvälle.

Valkoinen mössö on haydaria, minun Suurta Herkkua. Voisin syödä sitä joka päivä. Anne ei suinkaan valmistanut sitä, vaan toi perjantai-iltana kotiintullessaan pari muovikassillista mezejä, kuten kuvassa olevat midye dolmat (simpukat), juustot, oliivit, yaprak dolmat (nuo vihreät pötkäleet) ja sienisalaattia, josta näkyy enää vain rippeet, eli sienet on jo poimittu.

Loput viinistä menikin sitten ruokajuomana.

Seuraavana päivänä baba oli jo tekemässä pinaattimuhennostansa, mutta koska jääkaapista löytyi vielä tämän aterian tähteitä, kokosin itselleni illallisen kaikesta muusta kuin pinaatista.

2 kommenttia:

  1. Juuri jossain suomalaisessa kokkiohjelmassa kokkikokelas sai rapsuja, kun laittoi punaviinikastikkeeseen kermaa. Mutta ehkä on eri asia laittaa kermakastikkeeseen punaviiniä? :D Oli miten oli, Turkissahan tehdään kaikki aina toisin!

    Viime aikoina on ollut niin ikävä mezejä :( Pitänee ängetä mezepointiin syömään tässä joku päivä.

    VastaaPoista
  2. Minä voisin tehdä kermakastikkeen vaikka rommin kera, jos se maistuisi hyvälle. Kokkiohjelmissa on aina joku muka-kokki, joka snobbailee pikkutiedoillaan :D

    VastaaPoista