.

.

2/10/2011

Made in Turkey

Mitä tehdä jämälangoista, joista kuitenkin saa selkeästi vielä jotain pientä ja kivaa väkerrettyä?

No, pari vyötähän niistä sitten syntyi. Nappeja löysin babalta, hän on säästellyt erivärisiä ja -kokoisia ompelutarvikkeiden joukossa. Jos olisi lankoja lisää, tekisin näitä enemmänkin, mutta nyt ehdottomasti on se tilanne, että varastoa pitäisi kartuttaa. Eihän tuo vyö ole kovinkaan kummoinen, tummansinisessä varsinkin tuli muutamia virheitä ja lankapakoja, ja vartalontyyppini ei todellakaan ole ihanteellisin vyötärövyölle. Sellainen kuitenkin luo illuusion vyötäröstä, jota minulla ei ole, tasapaksu pötkylä kun olen :DD Mutta ei se elämä ole aina niin nokonnuukaa ja tarkkaa toimintaa vaatteiden osalta, ehkäpä näitä tulee pidettyä.. ;) Lämmittää muuten mukavasti munuaisten kohdalta.

3 kommenttia:

  1. Taitava olet! Tosi kivat vyöt:-)

    VastaaPoista
  2. Olipas kivoja. Minà katsoin ensimmàisestà kuvasta, ettà olivat hiuspantoja, mutta olivatkin hieman isompia. Tosi kiva "pikkutyò" :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos kummallekin :) tuollaiset tekee parissa tunnissa (aikaa voi kulua enemmänkin, aika kun korreloituu aikalailla yksi yhteen lankapakojen ja kierrosten uudelleenaloittamisten kanssa) :)

    VastaaPoista