.

.

2/28/2011

Inşallah

Kuten ebrun blogista muutama postaus sitten luin enkeleistä, taisi niitä olla mukana ainakin kaksin kappalein jo aiemminkin mainitsemani annen isosiskon, S. tädin, perheen mukana. Tätiä lukuunottamatta autossa matkusti perheen ala-asteikäinen poika, B., ja perheen isä, Y. Autoa ajoi perheen vanhin poika, n. 20 vuotias C. Onnettomuus tapahtui, kun jostakin tuntemattomasta syystä toista autoa yksin ajanut mies menetti ajokkinsa hallinnan ja paiskautui kurvissa heidän autoaan päin, pahoin seurauksin. C. selvisi mustelmilla. B:ltä katkesi toinen sääriluu useammasta kohtaa ja ilmeisesti myös sai hiusmurtuman kylkiluihinsa, sillä valitteli hengitysongelmia. Y. on edelleen tehohoidossa, hän menetti tajuntansa ja makaa happilaitteiden varassa, kylkiluiden puhkoessa toisen keuhkon. Onnettomuuden aiheuttaja selvisi verta vuotavalla päällä. Miten tyypillistä. Mikä pakko se on aina lähteä liikenteessä riehumaan, en vain jaksa ymmärtää..? Tämän perheen autossa olevista Y:llä ei ollut turvavyötä, muilla oli. Sekin vielä. Kun sen turvavyön viitsisi laittaa kiinni, ei se siinä autossa mikään koriste ole.

Toivomme, että kaikki päättyy hyvin heidän osalta. Kävimme tapaamassa poikia, ja B. oli itkuinen ja pelokas, sillä häntä särki rintaa ja jalkaa, vaikka yrittikin peitellä kyyneleitään. Totesinkin hänelle ennen lähtöämme, että pidä pintasi ja sano suorat sanat, jos hoitajat yrittävät nostaa sinua liikaa (kun häntä nostettiin korkeammalle, hän melkein kiljui, mikä mielestäni on selkeä merkki siitä, että jossain päin rintakehää/kylkiluita on murtuma). C. vaikutti täysin terveeltä, pelkkiä pintanaarmuja eikä mikään paikka hajalla. S. täti siellä jutteli puhelimessa ja totesi jokaiselle että insallah sitä ja insallah tätä. Toivotaan, toivotaan, jos Luoja suo.

Pidetään siis järki päässä siellä liikenteessä ja malttia. Ei sellaista kiirettä voi ollakaan, etteikö autoa voi ajaa rajoitusten mukaisesti.

3 kommenttia:

 1. Kolarit ovat "kamalia" aina.Nain ajattelen,kun olen kahdessa kolarissa ollut ja loukkaantunut.
  Sinne pikaista ja hyvaa paranemista kolaripotilaille.

  VastaaPoista
 2. Juuri tuota mina pelkaan eniten- joku muu tulee paalle, ja se on sitten siina.

  Sen takia mina matkustan Izmiriin bussilla talla kertaa;)

  VastaaPoista
 3. Kolarit ovat aina ikäviä, ovat ne sitten pieniä tai isoja kolauksia. Tilanne oli kuuleman mukaan pysynyt ennallaan, tosin pojat kyllä selviävät todella pienillä ruhjeilla. Eikä se aina auta, että itse on varovainen, niin kuin tässäkin tapauksessa - liikenteessä on aina niitä kaahareita ja muita, jotka toimivat välinpitämättömästi. Tässä maassa niitä tuntuu olevan hieman liikaakin, liikennekuolemat tuntuu olevan se yleisin tapa lähteä tästä maailmasta täällä päin..

  VastaaPoista