.

.

1/13/2011

Suuri parisuhdeopas

Joku joskus kysyi minulta, että mikä niissä turkkilaisissa miehissä oikein viehättää, eikö suomalaiset enää kelpaa? No eipä miehissä (ajattelutavassa, käyttäytymisessä) yleisesti ajatellen kovin paljon eroavaisuuksia ole, ovat ne sitten eurooppalaisia tai aasialaisia. Mutta tietysti kulttuurilliset erot, tavat ja käsitykset laajentavat sitten sitä eroavaisuutta aika lailla..

Mutta miehet ovat miehiä, tai siis (pikku)poikia, aina vaan. Samalla tavalla he naisista ajattelevat ja samalla tavalla heitä saa välillä komentaa, jotta muistavat kuka onkaan se pomo ;) Joskus kysyin O:lta hänen yleistä naismakua, eli jos voisi valita kenet tahansa, niin kenet haluaisi. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: Cameron Diaz/Sandra Bullock. Täsmennyksenä: naisella pitää olla kurveja, kauneutta mutta myös sellaista viattomuutta söpöyttä sekä huumorintajua/itseironiaa. Aika hyvät valinnat, jos olisin mies, niin luultavasti vastaisin pitkälti samalla tavalla. Minä puolestaan totesin valintani olevan miestyyppiä Skeet Ulrich/Ioan Gruffudd, molemmat ovat tummia, komeita ja .. saavuttamattomia :D

No, mitä minä sitten hänessä näen? Well.. onhan tuo aika hankala tapaus aina joskus, itsepäinen saivartelija (ihan kuten allekirjoittanutkin toim. huom). Ruokailutottumukset ovat ihan kauheat - sokeria uppoaa jokaiseen teemukiin niin että minua äklöttää ja suolaa ripotellaan ruuan päälle, vaikka siinä olisi jo lisättyä suolaa. Eikä hän tunnu tietävän missä pyykkikori sijaitsee, sukkia varsinkin pyörii makkarimme lattialla aikansa kunnes kysyn että ovatko ne menossa takaisin piironkiin, jalkaan vai ajattelitko siivota tuon lattian niillä? Kylppäristä poistuessaan ei herra myöskään ikinä muista sulkea valoja, vaan sinne ne jäävät, lähes poikkeuksetta joka kerta. En tiennytkään, että sähkö on niin halpaa.. :) Väittää myös, että ei kuorsaa, mutta aina joskus ääntelehtii niin että koko sänky tärisee. Olen yrittänyt äänittää hänen kuorsaustaan (niinä harvoina kertoina kun niin tapahtuu), mutta aina kun olen jo napsauttanut äänityksen päälle ja tuonut luurin hänen kasvojensa eteen, hän havahtuu omaan korinaansa ja kääntää kylkeä! Damn. Joskus tunnen oloni äidiksi, kun joudun huutelemaan häntä nukkumaan puolen yön aikaan, vaikka kuinka haluaisi vielä juoda teetä ja seurustella perheen kanssa olohuoneen puolella - ja herätys saattaa joskus olla niinkin aikaisin kuin 05.15. Aamuisin ei sitten paljoa naurata.

Mutta ne seikat vain tarkoittavat sitä, että onpahan tyypin kanssa enemmän haastetta, kuin sellaisen joka olisi kuin lattiariepu ja hyväksyisi kaiken mukisematta "kyllä kulta, hyvä on kulta, aivan kulta." ;) Ja sellaista tyyppiä minä en sietäisi kovin kauaa. Mieluummin otan joskus kunnolla yhteen ja selvitän sillä tavalla toisen sietokyvyn, kuin valitsen lampaan.

Ja jos tätä samaa asiaa O:lta kysytään, niin..
"Ihmeellistä pälyilyä ruokapöydässä suolan käytöstäni, ei sitä nyt NIIN paljon aterioihin mene (mutta toki heti kun silmä välttää ripautan vielä uuden kerroksen - makua antamaan!). Eikä se tee maistu miltään ilman lusikallista sokeria (tai kahta..). Ja eipä ole vielä oppinut, että jos heitän ne sukkani lattialle, niin eivät ne ainakaan puhtaat ole! Vaan pyykkiin ne kuuluvat. Kyllä ne sinne pyykkikoriin sitten vaikka itsekseen kävelevät.. Ja pitääkö joka kerta motkottaa kun valot jäävät palamaan kylppäriin sieltä poistuessani - tässä talossa asuu 6 ihmistä, kyllä sinne taas kohta joku kuitenkin menee! Ei pidä renklata valoilla. Ja en muuten takuulla kuorsaa! En usko ellen kuule sellaista äänitettä, eikä ole toistaiseksi sellaista todistusaineistoa vielä tuotu eteen. Motkoti-motkoti, jäkäti-jäkäti. Ja nukkumaan menen tasan sitten kun haluan - nukunpahan sitten nekin univelat pois vapaapäivinäni."

No, miksi sitten kuitenkin päätät olla hänen kanssaan?

"Koska kaiken sen rasittavuuden (jonka oletan johtuvan yksinkertaisesti siitä että hän on nainen - ja ne hormonit ja menkkaraivarit) on hän kuitenkin aikamoinen pakkaus: fiksu, kaunis ja yhdessäolo on luontevaa ja mukavaa."

Ja jaammehan me yhteisiä kiinnostuksen aiheita: pohjattoman rakkauden hyvään ruokaan, musiikkiin ja laiskotteluhetkiin :)

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus.Meilla nykyaan jo aikalailla hyvin löytyvat likaiset vaatteet kylpparista.Usein jopa pyykkikorin sisalta.Mutta ei aina.Kylla keraan sukkia valilla sielta sun taalta.Eivat olen painavia,joten vahin aanin kannan ne itse pyykkikoriin.
    Yövalvominen on turkkilaisille mieleen.Tuttua touhua sekin.

    VastaaPoista
  2. Juu, semmosta se, elämä täällä :)

    VastaaPoista