.

.

1/06/2011

Philips HR 1366

Se, mitä jo jonkun aikaa toivoin, on vihdoin minun.
Philipsin erittäin tehokkaalla (600 V) moottorilla varustettu vispilä, soseutin ja tehosekoitin sekä reilun kokoinen mittalasi. Kaikki osat muovia ja terät todellakin ovat teräviä.

Koska tätä oli odotettu, niin olihan se otettava käyttöön heti paikalla. Olin löytänyt herkulliselta kuulostavia leipäohjeita karppaus-sivulta ja halusin kokeilla miltä maistuisi täysin jauhottomat leivät. Viskasin tehosekoittimeen kasan isohkoja manteleita, ne kun ovat kivikovia ja millään muulla tavalla mahdottomia rikkoa. Tarvitsin mantelijauhoa leiville, mutta koska emme löytäneet jauhoa, päätin tehdä edes mantelirouhetta :) Täytyy sanoa että hieman hirvitti, mutta käyttöohjetta lukiessa vaikutti että mylly voisi soseuttaa vaikka kiviä! Joten ..
Kone teki aika tehokasta jälkeä ;) Pari painallusta, hirvittävä meteli ja rouhe oli valmis. Aivan superhuippua jälkeä. Anne tuli paikalle, tutki kiinnostuneena kapistusta ja nähdessään mantelirouheen valmistuvan 5 sekunnissa otti hän ikivanhan blenderinsä ja heitti sen saman tien ovesta ulos! :D

Leivät valmistuivat uunissa n. 15 minuutissa ja olivat muuten herkullisia! Söin samana iltana niitä kaksi, vaivoin sain jätettyä loput jääkaappiin odottamaan myöhempiä ruokahetkiä. Aika litistyneitähän nuo ovat, mutta sen verran ilmavia, että ne sai halkaistua.

Böyle!
Survaisin myös itselleni aamupala-smoothien: banaania, activiaa, makeuttamatonta soijamaitoa ja muutama hyppysellinen kaurahiutaleita. Tätä herkkua on itse asiassa tullut syötyä jo parina aamuina.

Oli muuten aivan hemmetin ..erittäin hyvää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti