.

.

1/21/2011

Näpertelyä

Ei varmaan tarvitse edes arvata mikä on ollut pääasiallinen harrasteeni viime aikoina..? :)
Joo, näitä lankoja on jo tullut pyöriteltyä ja ideoita kehiteltyä. Tosin ne sukkapuikot uupuvat vieläkin, mutta ehtiihän ne. Sitä ennen tappipäisillä voi taiteilla kaikkea muuta. Tuntuu että ideoita ja inspiraatioita on pää täynnä, mutta toteutus onkin sitten jo vaikeampaa.. kun ei taidot riitä ihan mihin vain. Täällä taas tätäkin harrastetta ihmetellään, "kuinka hän osaa?", ilmeisesti kutominen mielletään mummojen jutuksi! ;) Annekin on tullut muutamaan kertaan kurkkaamaan mitä teen ja toteaa vaan että "renk cok güzel" (: väri on tosi kaunis). Kaikki on güzel, ilma, kukat, ruoka, vaatteet, tavarat.. :)
Tästä en voi hiiskua enempää, sillä tämä annetaan lahjaksi. Mutta tällaista olen väkertänyt ja ihan hauskaahan se on ollut. Mitä nyt käsivarret ovat kipeytyneet ja sormet ihan vänkyränä kutomisesta. On siis olemassa ihan erikseen "kutomislihakset".

Ja sitten.. kotijuttuja. Sisutusideoita. Huonekaluja, kankaita, koristejuttuja. Evim = Kotini. Tuli napattua Migroksesta mukaan tämä lehti, kun sitä olin jo jonkun aikaa siellä toljottanut ja yrittänyt ajatuksen voimalla nähdä lehden sisältö. Luin sitä eilen varmaan 2 tuntia vuoteessa, tai no "luin", eihän se teksti minulle vielä kovin hyvin avaudu, mutta jonkun verran kuitenkin. Jonkinlainen pesänrakennusvietti on kai meneillään, tekisi mieli sisustaa, ommella itse verhoja, miettiä kaikki viimeisen päälle juuri niin kuin itse haluan. Voisin käydä vaikka joka päivä huonekaluliikkeissä ihan vain ihastelemassa, ostamatta yhtään mitään. Jos voitamme lotossa, niin sitten.. ;) Pari kertaa olemmekin jo "lotanneet" täällä, homma ei mene ihan niin kuin Suomessa, mutta ei toistaiseksi mitään jättipottia. Uutena vuotena oli iso lotto käynnissä ja ostimme kuponkeja, joiden voittonumerot sitten paljastettiin paikallislehdessä ja sieltä piti tsekata omat numerot, jos vaikka olisi tärpännyt. No ei tullut sitten paria milliä, mutta voitimme 32 liiraa!! :D Sillä saa paistijauhelihaa tai bensaa autoon. Noh, emme ole hannu hanhia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti