.

.

1/02/2011

Ennustuksia

Vuoden ensimmäisenä päivänä kiireisten kahden työpäivän (ja työpaikalla 2 yön viettänyt) runtelema O. saapui kotiin. Sanomattakin selvää, että tyyppi oli väsynyt kuin kaivosmies. Siitä huolimatta, hätistin hänet heti avaamaan H:n meille tuomat Onnenkeksit.
Sillä välin kun O. popsi molemmat keksit parempiin suihin (vehnäpitoisia, joten a big no-no for me) luimme mitä meille "ennustettiin".

Tämän sai O :
"Tänään on onnenpäiväsi."

Hah! Mikä ylläri, juuri samana päivänä O.n uusi virka alkoi, joten todellakin.. onnenpoika ;)

Minun "ennuste":
"Olet tarpeeksi viisas antaaksesi anteeksi muiden tekemät virheet."

Ei ihan sanasta sanaan tuolla tavalla suomennettuna, mutta lähelle kuitenkin. Hmm... erikoista. En tiedä kuka on tehnyt virheitä ja kenelle pitäisi antaa ne anteeksi, mutta ehkä se joskus selviää :) Damn, miksi minä en saanut tuota onnenpäivä-lausahdusta!? O. ei sitä tarvitse, hänellä on jo kissanpäivät työnsä johdosta, mutta minä voisin ottaa muutaman onnenpäivän tähän vuoden alkuun :D No, minulla on kissanpäivät kotosalla, latkin vihreää teetä aamupalaksi katsellen vanhoja Frasier-jaksoja netistä. Se on jo aika lokoisaa.. ;)

Sähköpostia lähetetty yhteen hieman erilaiseen puljuun, töitä mahdollisesti tarjolla, saa nähdä pääsenkö puusta pidemmälle. Peukut pystyssä jatketaan menemään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti