.

.

12/08/2010

Tunnelmantuojat

Viimeisimmät hankinnat sopivat tähän huusholliin kuin nappi silmään :)
A little bit over the top? :D Vai joko nämä riittäisi valoiksi.. Ehkä tuo seinä näyttää hieman kornilta, mutta me yksinkertaisesti innostuimme, kun O. löysi monenlaisia valoja ja toi niitä konttikaupalla kotiin. Ehkä me taiteilemme noista seinävaloista seinälle "2011" luvun, onhan nämä kaikenlaiset joulukoristeet kuitenkin täkäläisille ennemminkin Uuden Vuoden Koristeita, jouluahan he eivät vietä. Selitykseksi: joka paikassa myydään joulukuusia, joulupukkeja, enkeleitä, tähtiä, kransseja, olkipukkeja, kynttilöitä yms yms yms.. Mutta täällä ei vietetä joulua vaan Uutta Vuotta. Noel Baba tulee uudeksi vuodeksi kylään, tuo lahjoja lapsille (ja miksei aikuisillekin) ja siten täällä juhlistetaan uutta vuotta lahjojen kera. Mutta tässä perheessä teemme poikkeuksen ja selvitämme lahjat jo 24. päivä :) Inşallah.

Asettelimme Kadıköystä tänään ostamamme lampun pianon päälle roikkumaan, siihen se soveltuikin mainiosti. (20 TL, liikkeen nimeä en muista..)
Muuta kotiintuotavaa samasta kaupunginalueesta oli askartelutarvikkeet (jeee) ja pääsin leikkelemään lisää lumihiutaleita. Ne asettelimme olohuoneen valoseinälle.
Ehkä leikkaan niitä vielä lisää ikkunoille. Kuten myös tonttuja, joita jaksoin vasta leikata kaksi.
Puuh. En muistanutkaan kuinka raskasta askartelu voi olla käsille. Mutta niin kauan kun jaksaa niin kauan leikataan, eli lisää vaan :)

2 kommenttia:

  1. Ihania joulujuttuja....tai uudenvuodenjuttuja :D :D :D
    Tosi kauniita lumihiutaleita. Minà en osaakaan noin hienoja tehdà.

    VastaaPoista
  2. Lumihiutaleet on helppo tehdä, kun vain valmistelee pyöreitä muotteja. Siitä vain taittelemaan ja leikkailemaan. Kun inspis tulee niin kyllä niitä sitten erilaisia syntyykin.

    VastaaPoista