.

.

12/21/2010

Suklaalähetys

Suomikaupan paketti saapui, vihdoinkin. Maahan asti. Loput meidän piti hoitaa ihan itse, eli ajaa toiselle puolelle kaupunkia hakemaan se kirottu paketti, koska jostain syystä sieltä ei kargo lähettänyt tilaustani eteenpäin, mahtoiko paino olla osasyynä vai mikä, emme tiedä. Täällä kun Aasian puolelta lähtee ajelemaan Euroopan puolella ja vieläpä kauas sinne, keskellä iltapäiväruuhkaa, niin siihen saa varata aikaa aika reilusti. Baba ajoi ja minä nautin maisemista, mutta parin tunnin ajomatkan päätteeksi postikeskuksen etsiminen sai molemmat turhautuneiksi. Lopulta se löytyi ja lähdimme hakemaan pakettia, mutta ei täällä se niin yksinkertaista olekaan.. Pakettia ei vain haeta, kuittia vastaan, vaan siellä ensin annetaan ilmoitus paketista, se näytetään että tullut on, sitten meikäläisen nimeä tavataan muutamaan kertaan ja täytellään papereita, allekirjoituksia sinne sun tänne, odottelua ja ärtyneitä ihmisiä ympärillä ja juoksutusta luukulta toiselle kunnes vihdoin saan paketin käteeni. He vieläpä avasivat sen teipeistä ja rullasivat muutamat kääreet auki varmistuakseen ettei vain ole jotakin epäilyttävää sisällä. Kun mainitsimme että lähetyksessä on pääasiassa suklaata he hokivat sitä sanaa muutamaan kertaan kummastellen miksi kukaan postittaisi itselleen suklaata tuhansien kilometrien päästä. No.. ainakaan en tästä lähtien postita mitään liian painavaa, tai muuten saamme tehdä saman reissun uudelleen! Liikkeelle lähdimme ennen yhtä, kotona olimme puoli neljältä..
Ihana Fazerina, sitä olikin jo ikävä, samoin Marianneja. Nuo perussiniset suklaat ovat tämän perheen ylivoimaisia suosikkeja. Piparkakut kuuluvat jouluun, joten niiden poissaolo olisi suorastaan hävityksen kauhistus. Täällä kukaan ei pidä salmiakin mausta, johtuen siitä että se muistuttaa kovasti rakia, joten saan nauttia molemmista pusseista yksin.. :) Kauranäkkileipä olikin paketin ainoa terveellinen tuote, mutta sitäkin herkullisempi. Tätä aamulla juuston tai salamin kera, mmm-mm-mmm...

4 kommenttia:

 1. Mina olen lahettanyt ja saanut aina vain niita kevyempia paketteja tai oikeammin "isoja kirjeita".Sellaisessa suuressa pehmeassa kuoressa on lahetelty puolin ja toisin.Sen on saanut helposti kotiin saakka.
  Mutta hyva,etta sait pakettisi,niin paaset herkuttelemaan.

  VastaaPoista
 2. Herkuttelu on virallisesti alkanut, loppua ei näy ennen kuin paketit ovat tyhjät.

  VastaaPoista
 3. Heh, salmiakki muistuttaa rakia.. Ilmankos tykkään rakista niin paljon. ;)

  VastaaPoista
 4. Tuikku, minusta taas raki maistuu ihan yskänlääkkeelle ja siksi en pidä sen mausta :)

  VastaaPoista