.

.

12/30/2010

Pudding Man

Eräs ilta keittiössä hääräili henkilö, joka ei yleensä tee muuta kuin hakee valmista ruokaa lautaselle (kuten melkein kaikki turkkilaiset miehet ;). Tilanne vaati kuvien ottamista.
Yritin kurkata olan takaa, mutta eihän tuollaisen 192-senttisen koljatin takaa näe ellei ota tuolia avuksi.
Kattilassa on suklaavanukasta tuloillaan. Huippuhelppo resepti edesauttaa sitä, että O. on kykenevä tekemään sitä itse. Hieno juttu, nyt tiedämme että hän osaa tehdä suklaavanukasta, pihvejä ja munakasta. Hieman harjoittelua vielä, uusien reseptien käyttöönottoa ja saan siitä itselleni kotikokin ja minun tulevaisuuden roolini keittiössä voisi olla koemaistaja ja tähteiden lämmittäjä.(Toiveajattelua.)
Pinnalle on ripoteltu kookoshiutaleita ekstramakua antamaan. Tämä on hyvä jälkkäri ja suklaankorvike.

Huippuhelppo resepti on kuitenkin paljastettava..
Valmista pussijauhetta sekoitetaan kiehautettuun maitoon. Siinäpä se :D

Uuden Vuoden juhlinnat jäävät pienimuotoiseksi täällä, sillä O. tekee lähes tuplavuorot juuri 31.12 ja 1.1 päivien vuoksi. Ja syy siihen on hänen uusi tittelinsä ja palkankorotuksensa; hän eteni eräänlaiseksi esimieheksi ja työt alkavat virallisesti 1.1. alkaen. Palkankorotuskin on melko hulppea, nyt voimme jopa päästä siihen tilanteeseen, että säästämme rahaa. Tässä maassa kun ei palkoilla rikastumaan pääse, mutta toisaalta, missä maassa sitä rikastuu palkallaan? :) Esimiesvirka tarkoittaa sitä, että työpäivät ovat ihanteelliset: ma-pe 9.00-18.00 eli normaalin työpäivän pituiset, lauantai puolipäiväinen ja sunnuntait vapaat. Ei enää kolmevuoroja, halleluja! :)

2 kommenttia:

  1. Jep, mulla on noita aina itselleni tuliaisiksi matkalaukussa kun tulen Istanbulista. Kovin usein ei noita syödä, mutta jos alkaa vanukashammasta kolottaa niin ei kun pussi esiin!

    VastaaPoista
  2. Juu, ne on hyviä kun ei syö liikaa tai liian usein. Kookoshiutaleista en niin välitä, ilman on parempia.

    VastaaPoista