.

.

12/17/2010

Olen, siis nautin.

Aktiivisen työnhaun lomassa päätin satsata hieman ulkonäkööni. Jos aion olla joskus varteenotettava opettaja, niin huoliteltu ulkonäkö saattaa vaikuttaa aika pitkälle muiden viihtyvyydessä :)

Ihonhoidon laiminlyöneenä päätin käyttää rahaa ja ostaa muutaman hyvän tuotteen, joita varmasti käytän. Garnierin Skin naturals - tuotteet ovat mielestäni todella hyviä. Varsinkin tämä "mikrorakeita" sisältävä kasvojen puhdistustuote on loistava - käytän sitä kuorimaan ihoa sekä maskina kasvoille. Tein itse asiassa kasvonaamion myös O.lle siitä yksi päivä ja hän totesi ihonsa olevan heti paljon paremmassa kunnossa. Nivean 300ml:n kiinteyttävä voide on jumalaisen ihana kuivalle iholle ja tuota SummerBeautya levitän talvisin kalpealle iholle hieman väriä antamaan. Kynsienhoitosettiä olin kaivannut pitkään, hyvillä välineillä on kiva näpräillä kynsiä. Jalkaraspi on aika myös pop, sillä on ihana hioa kovettuneita kantapäitä ja sen jälkeen voidella koivet piparmintuntuoksuisesti. Tosin, kukaan ei kantapäitäni näe näin talvisin, mutta oman viihtyvyyden ja mukavuuden kannalta jalat on hyvä pitää siistinä :)

En ole fashionisti, en lue ollenkaan muotilehtiä, muoti ei kiinnosta minua enkä totta puhuen tiedä milloin mikäkin gaga-asuste on muodissa, mutta 8 liiran paketti, jossa on paikallinen Vogue ja maahan rantautuneen H&M:n lehti saivat minussa hetkellisen hysterian. Lievää hemmottelua, sanoisin. Paheellista, joku muu voisi todeta. Mutta mukavaa :)


Lehti tuli plarattua läpi melko nopeasti, mutta lopussa olevat sisustusjutut saivat sydämeni sykkimään ja huokailin pitkään nähdessäni tämän Sveitsissä sijaitsevan lomakohteen. Lopulta näin jopa siitä unta seuraavana yönä, ilmeisesti tuon mustan flyygelin takia. Ei voi muuta sanoa kuin vau. Kiinnostukseni rajoittuu ilmeisesti enemmän sisustusmuotiin kuin vaatteisiin :)

Pari leffaakin on tullut löydettyä. Aina yhtä legendaarinen "Kuolema pukee häntä" naurattaa edelleen. Ja hirvittää. "Täydellinen maailma" tuli ostettua koska se on oikeastikin loistava leffa, mutta.. todellisuudessa sen takia että siinä on Kevin Costner ;) "Pianisti"n katselimme jo kertaalleen ja täytyy sanoa että siinä on Oikeasti hyvä leffa! Surullinen, traaginen, mutta todellinen. Oscarin arvoinen.

Leffaruokaa: kaakao-vanilja jäätelö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti