.

.

11/06/2010

Ystävyysviestikapula

Vastaan all the way from Ireland tulleeseen blogihaasteeseen, kysymyksiä lapsuuden ajalta.


1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen "Mikä sinusta tulee isona?"
Taisin mainita näyttelijän, mutta silloin en vielä tiennyt mitä se itse asiassa tarkoittaa. Lopulta minulla ei ollut ajatustakaan mitä tekisin.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Aku Ankat tulivat joka viikko, ne käytiin läpi huolellisesti. Myöhemmin niiden yksinkertainen huumori tuntui tylsältä ja luin Maseja, niiden purevamman huumorin vuoksi. Lemppari piirretty leffa muuten oli ja on Pocahontas.

3. Lempileikkejäsi?
Barbit, legot, majojen rakentelu metsässä..

4. Parhaat synttärisi ja miksi?
En muista yhtäkään syntymäpäivää, joka olisi unohtumaton. Lapsena oli aina paljon kavereita kylässä ja paljon hyvää syötävää.

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Monenlaiset joukkuelajit olivat kivoja, tykkäsin yleisurheilusta, juoksin ja pyöräilin.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ?
Ensimmäiset muistoni ja mielikuvani isosiskon kuuntelemasta musiikista ovat Sinead O'connorin "Nothing compares to you", Samantha Foxin laulut ja Alice Cooper. Muistan keinussa laulelleeni Sabrinan biisiä "Boys Boys Boys" sanoin "Pois pois pois..". Little did I know.
Lopulta New Kids On The Block sulatti minut ja tapetoin kirjahyllyni täyteen poikien kuvia. Rakastin heitä kunnes bändi lopetti toimintansa.

7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
Ei mitään muistikuvaa lapsuuden ajan parhaimmasta lahjasta.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
En keksinyt tähän mitään, vaikka mietin kysymystä useamman tunnin. Jos jotain olen halunnut tehdä, niin sen olen myös tehnytkin. Sama pätee nykyhetkeen.

3 kommenttia:

 1. Tama on kiva meemi.On mukava lukea toisten vastauksia.Nyt vaan pyrkimaan johonkin turkkilaiseen teatteriin,niin olet "iso".Hih.

  VastaaPoista
 2. Hei, huomasin, että blogilistallasi on "love from istanbul" -blogi. Tiedätkö, mitä sille on tapahtunut? :( Onko se vain lopetettu?

  Olen asunut itse Istanbulissa pari vuotta ja näitä Istanbul-blogeja on niin mukava lukea, tulee vain kova ikävä sinne (muutaman kerran on ollut tippa linssissä... :D) vaikka Suomessa haluankin asua :)

  VastaaPoista
 3. Sateenkaari: taidan olla jo liian iso ja lahjaton, jotta voisin teatterityötä tehdä ;)
  Kiivi: se blogi on ilmeisesti lopetettu, en ehtinyt lukea Karoliinan viimeistä viestiä, mutta blogi on hyllytetty. En tiedä tuleeko takaisin, toivottavasti :) Varmasti kaipuu tänne on kova jos on muutamankin vuoden asunut, tässä kaupungissa on jotakin maagista..

  VastaaPoista