.

.

11/28/2010

Palaneen käryä

Tänään selvisi uutisista, mistä syystä täällä haisee jatkuvasti savunkäry. Kadiköyssä sijaitseva Haydarpasan historiallinen juna-asema on palamassa ilmeisesti läpikotaisin. Mahtava rakennus, josta sain napattua joitakin viikkoja sitten kivoja kuvia

näyttää nyt tältä (kuvat Milliyetin sivuilta)
Todellakin, meiltä on vain pari kilometriä Kadiköyn alueelle, joten ei ihmekään että ikkunat pysyvät säpissä kunnes ilma on selkiintynyt. Nuo savupilvet näkyivät jopa Bosphoruksen salmelle asti. Höh ja pöh. Listani "Historialliset rakennukset joita on nähtävä" saa nyt lyhennystä, kun vedän ruksin tämän nimen yli.

3 kommenttia:

 1. Olipas sattumaa.Asken postasin samasta aiheesta.
  Eiş onneksi palanut kokonaan.Kiitos tehokkaalle palokuntatyölle.Saivat rajattua palon tunnissa kattokerrokseen.

  VastaaPoista
 2. Voi hurja, juuri heinäkuussa olin juna-asemalla ja jatkoin sieltä matkaa Eskisehiriin. Komea oli asema niin ulkoa kuin sisältä. Paikkakin on aivan mahtava ja rakennus erottuu toiselta puolelta Istanbulia. Sääli, että paloi. Taidan minäkin laittaa pian omia otoksiani näytille. Pitää lukea uutiset vielä tarkemmin, että saisi lisää tietoa palon syttymisestä yms.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että ei palanut läpikotaisin, niinkuin ensin oletin. Kuvista vain sai sen käsityksen. Ehkä restauroinnin jälkeen siellä voi sitten visiteerata ja nähdä se sisältäpäinkin.

  VastaaPoista