.

.

11/18/2010

Luvallista laiskottelua

Koska on tämä viikon mittainen Bayram, on kotona ollut enemmän vilskettä. Kaupunki tosin on hieman autioitunut, ehkä n. 50% asukkaista on lähtenyt maalle sukuloimaan. Veljeksetkin ovat vapailleet ja minä myös, ensi viikolla alan uudelleen metsästämään työtä, sillä tällä viikolla on melkeinpä turha edes yrittää yhteydenottoja. Pikkuveli tuli kotiin yksi päivä ja kertoi mahdollisista kontakteista ja O. myös tuntee joitakin englanninopettajia tässä kaupungissa, joten verkostoituminen on alkanut.

Anne yllätti alkuviikosta ja toi meille Bayram hediyen, eli lahjan Bayramin kunniaksi.Käsi- ja kylpypyyhkeet sekä kylpytakit, Bursasta. Hän kun sai tarpeekseen siitä, että kaikki muut käyttävät hänen kylpytakkiaan ja muisti että minullakin oli täällä käytössä vain yksi pyyhe. Olipahan muuten niin ihanan pehmeää materiaalia se kylpytakki, jonka otin käyttöön eilen, että sillä voisi melkein steppailla koko päivän kotona, kuin oloasuna.


Bayramin viettoon kuuluvat myös olennaisena osana makeiset :) Minä tosin olen se, joka useimmiten vierailee karkkiastialla..
Laitoin hiukseni eilen pitkästä aikaa ranskalaisille leteille, hiukseni ovat jo sen verran pitkät että niistä saa taiottua yhtä sun toista.
Tämä medium-pituus on taas vain se kauhein vaihe hiuksissa, en tiedä pitäisikö nyrhiä kaikki taas lyhyeksi ja tyylikkääksi vai antaa kasvattaa pidemmäksi, jotta niitä voi letitellä vaikka joka ilta.. Toistaiseksi annan olla ja kasvaa. Niin.. ja pitäisikö antaa olla vai värjätä (juuret) ?! Hmmm..

3 kommenttia:

  1. Laita lisäksi vaaleita raitoja jotka sekoittuvat tyvikasvuun :) Onneksi itse ylitin juuri tuon medium vaiheen eli jaksoin kasvattaa :)

    VastaaPoista
  2. Mä totesin annettuani hiusteni kasvaa (ja samalla palautua oman värisekseni, että "hei, tää luonnollinen värihän on tosi kaunis, mitäs tätä värjäämään!" ;)

    VastaaPoista
  3. 2-0 siis pidemmille hiuksille :)

    VastaaPoista