.

.

10/02/2010

Mutlu yıllar sanaaa...


O:n synttärit tänään, kuvan numeron verran vuosia täynnä. Tuli yövuorosta kotiin ja sai minulta lahjaksi ne suomi-bokserit, vaikka siis jo tiesikin niistä etukäteen. Tänään emme lähde juhlimaan päivänsankaria, yövuoroilu jatkuu, mutta ehkä seuraavana vapaapäivänä sitten syömään.. (Pano).

Ja turkiksihan tuo "paljon onnea vaan" laulu menee näin: Mutlu yıllar sanaa, mutlu yıllar sanaa, mutlu yıllar mutlu yıllar, mutlu yıllar sanaa! (tai ainakin niin O. sen väitti menevän) Saa nähdä syömmekö jotakin juhlallisempaa illalliseksi, ainakin pikkuveljen synttäripäivänä anne oli ostanut ja kokkaillut erilaisia mezeitä, jotka olivat aivan mielettömän herkullisia.. Toivottavasti tänäänkin ;)


TEFLin opiskelu jatkuu, työmäärä lisääntyy siinä missä moduuleja tulee selvitettyä. 4/12 suoritettu. 5. meneillään ja sitä varmaan työstän koko viikonlopun, aiheena on laatia 2 yhden tunnin opetusta, jossa toinen keskittyy keskusteluun ja toinen kirjoittamiseen. Kaikki mahdolliset detailit aikataulua, opettajan roolia, opiskelijoiden auttamista ja ohjeistusta myöden pitää olla selitettyinä ja lopputulos pitäisi oikeastikin vaikuttaa toimivalta kokonaisuudelta, sellaiselta jonka parissa voisi viettää tunnin opiskelijoiden kanssa ja jotta sen tunnin jälkeen he ovat oikeastikin oppineet jotakin! Eli aina on oltava tarkoitus, esim. tietyn kielioppisäännön muistaminen tai vaikkapa uutta sanastoa. Keskustelutyössä aiheena on sää ja lämpötilat. Saa nähdä mitä minä siitä oikein kehittelen (tosin raapustin viime yönä aamuyöstä paperille sivun verran tekstiä, kun tuli yhtäkkiä inspis, täytyykin katsoa onko muistiinpanot järkeviä nyt kun on nukkunut yön yli :). Niin ja lenssukin alkoi helpottaan, nyt vain toivon että korvat aukeisivat, jotta kuulisin jälleen normaalisti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti