.

.

10/25/2010

Jaloittelua

Lähdimme tänään iltapäiväkävelylle (oli muuten vasta hieman yli 12 aamupäivällä ennen lähtöämme ;) O.n kanssa, tavoitteena hieman kohentaa kuntoa, hikoilla ja tiirailla maisemia. Tarkoituksena oli ottaa kamera täyteen kuvia Koşuyolusta ja varsinkin siellä sijaitsevista ihanista taloista puutarhoineen ja portteineen.. mutta kamera teki temput ennen kuin olimme ehtineet edes alueelle asti. Joten niitä kuvia joskus toiste (ne talot on sen verran ihania ja monet kadut ovat niin viehättäviä ja suorastaan sanoen (vaikka tätä sanaa inhoankin) idyllisiä, että niistä on vielä hyvät kuvat saatava). Reilun tunnin hikoilulenkki paahtavan auringon alla (yli 20 astetta takuulla) sai ainakin minut energiselle tuulelle. O. lähinnä vain toivoi pääsevänsä takaisin pianon(sa) ääreen :)

Loppupäiväkin meni jalan, kun lähdimme Kadıköyyn annen kanssa lounastamaan ja sieltä vielä kerran Maltepeen, Koçtaşiin, keittiötarvikkeita tutkimaan. Paluumatkalla illansuussa ehdimme vielä pyörähdellä Kadıköyn osa-alueen, Selamiçeşmen, Özgürluk Parkı:n (Vapauden Puisto) yöllisissä maisemissa.

Talon pihvi kaikilla lisukkeilla, kipossa oli erittäin maukasta sienikastiketta.

Valtava puisto keskellä kaupungin vilinää (ja yhden laajan basaari-alueen vieressä) ei tule oikeuksiinsa huonon kameran asetuksieni kanssa - hyvien yöllisten kuvien aikaansaanti on miltei mahdottomuus. Mutta tässä jotakin osviittaa alueesta, todella kiva ja avara paikka. Päiväsaikaan varmasti ihmisiä täynnä, illalla ei ollut juuri ketään.
Puisto jatkui avonaiseen kahvila-ravintola-alueeseen, jossa tilasimme toivomuksestani kupit kuumaa kaakaota, minulle kermavaahdolla. Täydellinen jälkiruoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti