.

.

9/18/2010

Sanoituksia ja sävellyksiä

Kuvassa kaikki kirjat joita olen lukenut täällä asumisen aikana. Noita Dextereitähän oli 3 kpl, mutta kuvausrekvisiitaksi löysin vain yhden. Huomionarvoista on se, että nipussa on vain yksi suomenkielinen opus (vaikkakin kirjailijana tunnettu turkkilainen Serdar Özkan), viime vuoden joululahja äitimuorilta. Jokainen enkunkielinen kirja on aina helpompi ja helpompi kuin aiemmat, joten kohta kai pitäisi siirtyä joihinkin vakavempiin aiheisiin, eikä vain lukea hömppää.. Nytkin pitäisi hakea jostain lisää luettavaa, vaikka tuota Piano Teacheria olenkin aloittanut lukemaan uudestaan. Aloitin siksi, että ensin vain luin tarinan. Nyt keskityn kielioppiin: löydän uusia sanoja ja merkkailen niitä sitä mukaa kun luen. Samalla tulee myös havaittua monta verbi+prepositio-yhdistelmää, jotka ovat yleensä niitä hankalimpia oppia. Eli yhdistän siis hyödyn ja huvin :)

Työn alla oleva kappale. 4 sivuinen Cradle of Filthin Nymphetamine, black metallia parhaimmillaan. Se menee jo läpi, välistä hieman kangerrellen. Sormet vetreytyvät aika tehokkaasti tuon kappaleen aikana.
Sitten on nippu tälläisiä yhden sivun rallatuksia, O. löysi jostain netin kätköistä ja printtasi minulle harjoiteltavaksi. Mukana on Beethovenia, Haydinia, Gurlittia, Latouria, Tšaikovskia... Kivoja ja helppoja pikku sävellyksiä.
Ja ainiin, uusi IKEAn katalogi saapui! Jeeee.. Vaikkei mitään ostaisikaan, niin sisustuslehtiä on aina kiva katsella, ja saada uusia ideoita.
Kyllä minun nyt kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti