.

.

8/11/2010

Loveboat

Remppa lähestyy loppuaan, ainakin meidän makuuhuoneen ja olohuoneen osalta. Vielä harkitsemme irtohyllyjen hankkimista ja sitä omaa gardirooppia (IKEAsta ehkä, ehkä jostain muualta) mutta suurimmat huonekalut on nyt ruuvailtu ja tuunattu. Tosin, ainahan sitä keksii uusia kuvioita mihin huoneeseen tahansa.. Kauan haaveilemamme 200x160 sänky kuitenkin sai alkunsa ma-iltapäivänä kolmen hengen voimin.
Siinä kokoamisen aikana tajusimme, että vaikka sänky teoriassa mahtuu huoneeseemme (huoneessa neliöitä n. 10), niin sehän lopulta veikin enemmän tilaa, sillä sängyn reunat levensivät 10 cm ja parketin reunat kutistivat huonetta n. 5 cm yhteensä. Joten toivomaani yöpöytää emme saaneet mahtumaan sängyn reunalle, mutta ehkä sitten jonnekin jalkapäätyyn. Parvekkeen ovenkin saa juuri ja juuri auki, rakoa jäi n. 2 cm :D
Ja tältä se sitten näytti. Huone on pieni jo valmiiksi ja nyt se vasta pieneltä näyttikin kun 3.8 m2 vuoteemme vei hurjan tilan siitä. Sanoinkin että meidän makuuhuoneemme on kuin Loveboat, sillä kun ovesta sisään astuu ja oikealle kääntää pään, voi melkein sukeltaa lakanoiden väliin. Violetti aluslakana (sellainen kulmista valmiiksi laskostettu ja käännetty) on IKEAsta, 37 TL muistaakseni. Mutta olihan tuo aika ylellinen alusta nukkua, kun vertaa edelliseen vuosikymmeniä vanhaan 120x 200 cm petiin ja kk:n ajan käytössä olleeseen pelkkään patjaan :) Ja hyvältähän tuo näyttää, herranjestas.

Tältä näytti olohuoneessa maanantai-iltana.
Hieman keveyttä ma-illan tunnelmiin toi pianon virittäjä.
Työnsä päätteeksi hän soitti todella kauniisti klassista musiikkia, sellaista johon minulla menee vielä Hetki, ennen kuin yllän samaan taitoasteikkoon.. :)

Ja tältä meillä näyttää nyt, kun eilen illalla ruuvailin kaikki loput ruokapöydän tuolit, omin pikku kätösineni.
Ja tämä ei ole vielä edes se viimeinen silaus. Olemme vain saaneet tavarat kasattua ja mutterit kiristettyä. Järjestys luultavasti muuttuu ja joitakin lisäelementtejä hankimme sitä mukaa kun tarvetta löytyy. Olemme väsyneitä ja kädet ovat melkein rakoilla jatkuvasta ruuvaamisesta. Baba on innoissaan uusista huonekaluista ja eilen ruuvailtuani viimeisenkin tuolin (ja hikoiltuani litran) hän huudahti 'Profesyonel!'. En nyt ihan ammattilainen taida olla tässä lajissa, kokoaminenhan on helppoa. Lopputulos kuitenkin miellyttää silmää. Kolay değil ama bu bizi mutlu yapiyor :) Eli ei ole helppoa, mutta tekee meidät iloisiksi.

2 kommenttia:

  1. Ja mina kun valittelin meidan makuuhuoneemme pienuutta.Teilla se vasta pieni on todellakin.Mutta eihan sinne tarvitse,kuin nukkumaan mahtua.
    Kauniita kalusteita olette hankkineetkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mekin pidamme naista huonekaluista :) Makuuhuoneeseemme pitaisi mahtua viela kapea vaatekaappi ja pieni yöpöyta, tilaa niille on mutta ei mitenkaan ruhtinaallisesti..

    VastaaPoista