.

.

8/08/2010

Kerta kiellon päälleTeimme tänään vielä toisen ostosreissun IKEAan :D Eilen tuli jälkeenpäin huomattua, että olisihan sieltä voinut vielä katsella niitä ja näitä, ja muutamien huonekalujen perään purnattiin, että miksi ei ostettu.. Aloitimme aamun siivoamalla parketit olkkarista ja meidän makkarista, rempan jäljiltä lattia oli siinä kunnossa, että se oli siivottava. Moppailtiin ja kuivattiin. Hikoiltiin ja tankattiin. Hetken rentoutumisen jälkeen totesimme, että jos lähdemme nyt ja emme tee muuta kuin haemme ne mitä eilen jäi hakematta, niin ehdimme lähteä abin ja O.n kanssa liikkeelle ja sen perään jättää O. töihin iltavuoroon. Joten niin teimme.
Tuo piironki on minun ja abin tuotoksia, nyhräsimme sen kimpussa ainakin tunnin kun muttereita ja ruuveja oli jos joka sorttia ja yksityiskohtia riitti.
Tuota tuolia itse ruuvailin vajaan tunnin ja takana O:n valitsema taideteos seinälle. Lisäksi tänään kokosin valmiiksi seinään pystytettäväksi LACK siksak-hyllyn, josta baba saa valita mihin ja miten päin hän sen haluaa laitettavaksi. Minun viikonloppuni on mennyt siivotessa, hikoillessa, ostoksilla ja huonekalujen kokoamisessa. Huomenna on O:n vapaapäivä ja hän saa vastaansa IKEA-kuorman, jossa on sohva, sänky, 5 kuvan kaltaista tuolia ja ruokapöytä. Saa nähdä kuinka paljon saa aikaiseksi ennen kuin saavun kotiin illalla :) Oma gardirooppi vielä kun olisi niin herşey yolunda!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti