.

.

8/30/2010

Husky rescue

Zafer Bayram on tänään, Voiton juhla siis. Mitään perinteistä menoa ei ainakaan tässä perheessä ole, luultavasti monet muut järjestävät isommatkin bileet päivän kunniaksi. Juhla liittynee Ottoman-aikoihin, kun turkkilaiset kukistivat muiden maiden hyökkäysaikeet ja saivat pitää maansa itsellään. Suotakoon se heille.

Pottu-tee-vesi- linja jatkuu tänäänkin, vaikka aamulla ehdin toivoa tavallisesta aamupalasta. Baba totesi että paremmaksi olo muuttuu kun kuuria jatkaa, kuin että sen jättäisi kesken. Tosin, nyt olen saanut luvan syödä persikoita, joten niitä olen vedellyt innolla :D Tänään päätin myös ottaa C-vitamiinia, yksipuolisen ravinnon ja ihan senkin vuoksi, että pikkuveli, joka palasi Antalyan reissulta, on saanut aika ilkeän flunssan. Mikäs sen mukavampaa kuin koko perhe sairaana.. Toivottavasti niin ei kuitenkaan käy.

Takapihallamme on ulvonut ja haukkunut kolmen päivän ajan koira.
En tiedä millainen ääliö ostaa itselleen koiran (lemmikiksi?), ja jättää sen hihnaan ulos, jossa se haukkuu ja hyppii ja ei tiedä mitä tekisi, ilmeisesti huomionkipeänä yrittää saada ihmiset lähelleen. Pari kertaa näin omistajan tuovan koiralle ruokaa ja seuraavan sen toimia hetken, sitten kävelevän pois. Vaikuttipa todella sympaattiselta tyypiltä.

Otin nämä kuvat juuri ennen kuin näin omistajan tulevan koiraa kohti. Ilmeisesti antoi kuppiin ruokaa, mutta hetken päästä kun tulin takaisin ikkunan taakse seuraamaan tilannetta, näin tyypin lyövän koiraansa! Koira ei paljoa voinut muuta kuin alistua tilanteeseen, tyyppi osoitti sormella koiraa kuin toruakseen ja samalla löi sitä. No niin, en ole eläinrakas ihminen, en todellakaan, mutta se vajakki kyllä pisti veren kiehumaan ja meinasin ottaa kuvan tyypistä, mutta en sitten tehnytkään sitä. Seisoin silti ikkunan takana ja kun tyyppi teki lähtöä, hän katseli sivuille, ikään kuin varmistaen että kukaan ei nähnyt ja sen jälkeen katsoi suoraan meikäläiseen ikkunan läpi. Taisi huomata ilmeestäni, että Haa, busted!

Mietin vain, että onko tämä täällä päin maailmaa normaalia vai pitäisikö tästä raportoida jollekin? Missä järki, ohoi..

5 kommenttia:

 1. Ikava kylla tuollaista tapahtuu NIIN paljon:( Surullista. Turkkilaiset eivat oikein osaa hoitaa koiriaan siten kuin pitaisi- sen olen huomannut.

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti Turkissa melko normaalia, mutta kyllähän sielläkin eläinoikeusjärjestöjä on? En sitten tiedä, että onko mitään mahdollisuutta saada koiraa pois tyypiltä, jos se sen haluaa pitää. Ehkä jotain koirankohteluohjeita voisi postiluukkuun laittaa..?

  VastaaPoista
 3. Huoh. Niin tuiki tavallista.:-( Ja tyyppi ei varmaankaan hahmota tekevänsä mitään väärää. Paras tapa lienee jutella omistajan kanssa ja valaista koiran hoitoon liittyen.
  Osaiskohan Karoliina vasta eläinjärjestöistä?- Miten olisi Let's Adopt!? Taitaa olla liian hyväkuntoinen ja kun omistajakin olemassa??

  VastaaPoista
 4. Mä laskisin ton koiran irti. Eläisi varmasti parempaa elämää vapaana, kuin kettinkiin kytkettynä ja jonkun hakattavana.

  VastaaPoista
 5. Mä seurailen tilannetta.. toistaiseks ei muuta raportoitavaa piskistä :) mutta toistaiseks se on vielä narun jatkeena takapihalla ulvomassa kuuta.. aika rasittavaa, mutta 'minkäs teet'..

  VastaaPoista