.

.

8/26/2010

Because we're worth it.

Havaitsin mukavan seikan Italiassa asuvan kaimani blogista. On olemassa sellainen uskomaton juttu, kuin suomikauppa.fi! :D Ällistykseni oli suuri kun huomasin mitä kaikkea sieltä voi tilata, elintarvikkeita, karkkia, vaatteita, yms yms lista oli pitkä. No, mitäpä minä sellaisella, kun täällä on mitä tarvitsen, mutta sitten.. sitten löysin sen, mistä minun makunystyräni pitävät.

Turun sinappia! Siellä oli myös Auran sinappia ja muitakin tuotteita. Tämän hinta oli 1.7o €.

Sitten mietin. Jos tilaan itselleni sinappia Suomesta, pitäisi kai jotakin muutakin tilata. Joten päätin tilata Fazerin sinistä! (6.70 €) Tämä kotiväki täällä nimittäin rakastaa juurikin noita Fazerin suklaita, joten olkoon se heille. (minä kyllä löydän terävän nenäni kanssa suklaata mistä vaan..)

Kun vauhtiin päästiin niin vauhdissa oltiin. Muistin että O:lla on synttärit lokakuun alussa enkä vieläkään ollut keksinyt mitään hauskaa/käytännöllistä lahjaa. Partavedet on jotenkin tylsiä ja juurihan ostin ihonhoitotuotteita ystävänpäivälahjaksi. Joten etsintä jatkui, mitähän muuta mielenkiintoista voi löytää suomi-putiikista..

Suomi-Leijona bokserit! Hyvänen aika, mitä sitä mies voisi muuta toivoakaan, kuin siniset pöksyt, joissa on meikäläisten vaakuna, osoitus urheudesta ja vankkumattomuudesta.. (mm.) Aika stylet, mitä mieltä olette? :D (13 €)
Mutta näistä ei saa hiiskua, ennen kuin lokakuussa.Ja onhan ukko uudet kalsarit ansainnut, raskas duuni vetää heikkoon kuntoon ja kotiin illalla tullessani vetelee yövuorolainen peiton ja tyynyjen seassa sikeitä. Ja muutenkin kun työ on 3-vuoroa, niin aika hurlumheijaa on arjet, tietty viikonloputkin, kun vapaapäivät yleensä sattuu arkisin, ne yazık ki.
Eilen illalla O. oli ojentamassa uutta pokkariani minulle heti kun kotiin pääsin. "Why don't you read your book?" "Well, not right now, let me relax abit."
Illallisen jälkeen hän kokeili uudestaan. "Read your book!" "Well why, I read it when I'm about to go to bed."
"But you like to read, just read something now!"
(---) "Okay..."
Avasin sivun siihen mihin olin jäänyt ja mitäpä vanhat silmäni näkevätkään.. :)

11 kommenttia:

 1. En ole vielä tuolta mitään tilannut, mutta jos suklaanälkä käy joskus ylivoimaiseksi, niin sitten.

  VastaaPoista
 2. Joo mulle tuo on tuttu sivu, mutta làhetysmaksut ovat nousseet aina niin pilviin, ettà en olekaan tilannut. Ihana yllàtys kirjasi sivulla :D

  VastaaPoista
 3. Vihreatniityt: kannattaa tilata, hinnat ei mitenkaan kovin pahat (kalliimmat tietty kuin tavallisissa kaupoissa) ja saa jotakin sellaista mita ei uudesta asuinmaasta valttis löyda. Varsinkin toi sinappi on aika njaijaijai... :)
  -S-: huomasinkin etta lahetysmaksut olivat puolet koko summasta, mutta jos nyt taman kerran.. :) Eihan sielta usein tarvitse mitaan tilata. Ja toi yllatys oli aika hauska, sellanen lutunen tuo ukko :)

  VastaaPoista
 4. Noita tavallisempia tavaroita voisi lähettää ihan normi paketissa täältä Suomesta. Pyydät vain jonkun laittamaan postiin.

  VastaaPoista
 5. Satsuma: tietysti, rakas ystava, mutta siina missa ma voin tehda tilaukset netissa ja maksaa koko homman saman tien, mun ei tarvi vaivata ketaan suomen paassa ja soitella etta voisikko lahettaa mulle tuubin sinappia ja vaikka öö suklaata? :) eıka muiden tarvi alkaa sahlaan postimaksujen kans etc etc..
  Niina: eiks ookki :P

  VastaaPoista
 6. Noi kalsarit on ihan huiput! Mahtaisko niitä saada ihan täältä Suomestaki jostain...

  VastaaPoista
 7. Kerrohan tuleeko paketti perille :) Itsella on aina sillointallöin paketit "hukkuneet" tulliin, varsinkin jos vaatetta on ollut sisalla.

  VastaaPoista
 8. ii: niinpä! ne on aika osuvat, kaikille suomi-miehille.. :)
  karoliina: toivon että tulee perille! olispa se ny ihan tolloa, että jää tulematta varsinkin kun on jo maksanut siitä.

  VastaaPoista
 9. Olen muutaman kerran ostanut Suomikaupan herkkuja. Hyvin on tulleet perille. Suomen postimaksut on vaan aika torkeita!

  VastaaPoista
 10. Taalla tulli joskus tuppaa hieman "takavarikoimaan" jos oikein kivoja juttuja tulee - muunmuassa vaatetta on jaanyt perille saapumatta mulle :) Mutta kaikki halvemmat ja vahapatöisemmat jutut on kylla tiensa hyvin perille löytaneet :)

  VastaaPoista