.

.

7/03/2010

Oodi musiikille.Viikonloppuharrastuksia.


Ollaan tänään soiteltu kaikenlaisia biisejä, O. lähinnä teki harjoituksia ja yritti tosissaan opetella Lestat-biisiä "Interview with vampire" leffasta.. Suuret ovat suunnitelmat :) Tajusin myös, että hänelle on melkeinpä turha opettaa nuotteja, sillä hän oppii paremmin kuulomuistilta. Minä taas tarvitsen nuotit oppiakseni. Mutta ken tietää, ehkä joku päivä luon oman Rapsodian ;) Baba on lauleskellut koko päivän kotitöitä puuhaillessaan ja pikkuveli näppäili kitarallaan ulkomuistista joitakin biisejä. Rummut tästä vielä puuttuisi, mutta onneksi kukaan ei ole kiinnostunut lyömäsoittimista.


Kompleksimme takapiha kukkii. Puutarhurit pitävät hyvää huolta asetuksista, tänäänkin ikkunan takana käyskenteli työntekijä puutarhaletkun käsissä.Syntyyköhän tuosta orvosta ruususta joskus pensas vai jääkö se siihen kököttämään koko kesäksi yksisteen..?

Seurataan tässä samalla abin kanssa Portugali-Espanja jalkapallomatsia ja katsellaan Jurassic Park I:tä turkiksi dubattuna :) Loppuun pienimuotoinen kunnoitus ja ehkä yksi mielettömimmistä runoista joita Tabermann on kirjoittanut (ei, en ole fani, en ikinä tule olemaankaan, mutta ihan jokainen runoilija ei vastaavaan pysty):

Sitoutua niin syvästi
että muuttuu pohjattomaksi

Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi

Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä

- Tommy Tabermann

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti